22. ledna 2015 • 17:20

Chytili se a nemohli pustit! Kovář si v KHL ustlal na Azevedovi

Autor: iSport.cz, mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Krev, modřiny a tvrdé střety. Hokejová klasika. Fyzické souboje ale mohou vypadat i jinak. Útočníci Jan Kovář z Magnitogorsku a Justin Azevedo z Kazaně předvedli ve vzájemném utkání KHL z minulého týdne trochu netradiční muchlovanou.



MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 1. • 13:00
Metallurg Magnitogorsk
Metallurg Magnitogorsk
3:1
ONLINE
18. ledna
13:00
AK Bars Kazaň
AK Bars Kazaň
Góly

Domácí: 42:00. Mozjakin, 45:27. Timkin, 51:10. Platonov

Hosté: 24:45. Obuchov

Sestavy

Domácí: Košečkin (Murygin) – Antipin, Birjukov, Malenkich, S.Těreščenko, Lee, Chabarov, Bereglazov – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Kosov, Platonov, Stapleton – Brent, Kaletnik, Timkin – Jakucenja, Junkov, Potěchin – Osala Trenér: Mike Keenan

Hosté: Nilsson (Garipov) – Nikulin, Zacharčuk, Kornějev, Brookbank, Rylov, Denisov – Azevedo, Möller, Varnakov – Kosticyn, Vrána, Gluchov – Lukojanov, Kolcov, Svitov – Tkačjov, K.Petrov, Obuchov Trenér: Zinetulja Biljaletdinov

Rozhodčí

Ravodin, Sergejev – Gorděnko, Lazarev

Stadion

Metallurg Ice Arena

Tihle dva se dobře znají. V posledním finále KHL stáli proti sobě, Kovář v dresu Magnitogorsku, Azavedo v barvách Lva Praha. A teď možná vyrovnávali účty. Český útočník v první třetině ohrožoval bránu Kazaně, kanadský útočník si zase stínováním svého soka plnil defenzivní úkoly. Pak se to stalo.

Kovář odstrčil drobného soupeře na bránu a o chvíli později na něj spadl. To si hostující hokejista ale nechtěl nechat líbit a když se Čech zvedal, podržel ho za nohu. Azevedo ležel na zemi téměř dvacet vteřin a první co udělal když se zvedlo bylo to, že Kováře poslal k zemi.

Až tady zasáhl sudí a vyloučil Azeveda na dvě minuty za držení...

VIDEO: Azevedo nechtěl Kováře pustit

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud