14. června 2014 • 19:20

Pardubice ztrácí oporu, Nosek se na dva roky upsal Detroitu!

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

No prosím, pak že to z extraligy do NHL nepůjde. Hokejové Pardubice mohou začít smutnit. Jak již iSport.cz informoval, jejich kádr opouští nadějný Tomáš Nosek, vyhrál si dvouletou smlouvu v Detroitu. Nic na jeho radosti nemění fakt, že pravděpodobně začne svou štaci za zámořským snem na farmě.



Dostal ta nejlepší doporučení a Red Wings mu poslali k podpisu kontrakt. Tomáš Nosek může slavit. O to méně východočeský klub. Pardubice získávají 240 tisíc dolarů, jenže přichází o jednu ze svých opor. O forvarda, který už okusil i reprezentační dres.

„Je to velmi chytrý a zodpovědný hokejista. Navíc dobrý tvůrce hry,“ vychválil svého krajana Jiří Fischer, bývalý vynikající obránce a nyní jeden z šéfů mládežnického programu zámořského klubu. Noska dobře zná, vždyť ho vedl na juniorském šampionátu v roce 2012.

„Bude muset zapracovat na své fyzičce a bruslení. Ale věřím, že to zvládne. Ten kluk ví, co chce. Za poslední dobu udělal velký pokrok ve střelbě a zakončení,“ dodával muž, jehož kariéru předčasně ukončily potíže se srdcem.

Teď může pomoci svému krajanovi k průlomu do nejslavnější ligy světa.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud