21. července 2014 • 10:15

NHL na golfu: Seguin si nechal odpálit z rozkroku, mág Oshie selhal

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Potupil Rusy na olympiádě, v Soči je zničil v samostatných nájezdech. Teď však T. J. Oshie ztrapnil sebe. Na golfu. Inu, podívejte se sami. A že je tento sport mezi hokejisty oblíbený, potvrdí i druhá nahrávka. Tyler Seguin si nechává odpálit míček z míst... Z míst nejcitlivějších.



Asi si pamatujete, jak ten chlapík v americkém dresu proměnil čtyři ze šesti nájezdů a potupil domácí Sbornou na Hrách. T. J. Oshie se stal miláčkem svého národa, sportovním hrdinou. Není divu, že je od té doby vítanou celebritou na mnohých akcích.

Na golfovém klání v Lake Tahoe se potkal ještě s dalšími třemi hvězdami NHL, zahráli si Martin Brodeur, Jeremy Roenick či Joe Sakic. Ani jeden z nich však nepředvedl takovou show. Netrefit míček do jamky z pár centimetrů, to chce opravdu kumšt.

VIDEO | Podívejte se na Oshieho golfové umění

Při stejném sportu se předvedl i forvard Dallasu Tyler Seguin. Hokejisté jsou tvrdí chlapi, ano, to je o nich obecně známo. Ale tohle? To chce hodně odvahy. Dvaadvacetiletá hvězda si nechala míček odpálit přímo ze slabin.

VIDEO | Připomeňte si Oshieho nájezdové představené na olympiádě


Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud