5. května 2015 • 07:20

Brankáři vládli. Řež Washingtonu s Rangers rozhodl jeden gól

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUHRN Hokejisté Washingtonu udolali doma New York Rangers 1:0 a v semifinále Východní konference NHL vedou 2:1 na zápasy. O zisku druhého bodu v sérii se nejvíce zasloužil gólman Braden Holtby, který kryl všech třicet střel soupeře a připsal si první nulu v letošní vyřazovací části. Jediný gól zápasu vstřelil Jay Beagle v čase 27:31.



Autor vítězné branky je poněkud nečekaným hrdinou, neboť stejně jako jeho spoluhráči z útoku v předchozích devíti zápasech play off neskóroval. Ke gólu ale Beaglovi pomohlo i štěstí, když se jeho nahození od zadního mantinelu odrazilo od brusle Keitha Yandlea do branky.

Vítěz základní části měl nejblíže k vyrovnání o chvíli později. Samostatný únik Martina St. Louise ale Holtby zneškodnil. Při závěrečné hře bez brankáře Rangers inkasovali druhý gól, ale padl po siréně, a tak v desátém utkání play off v řadě skončil zápas týmu z Manhattanu rozdílem jedné trefy. Jde o nový rekord soutěže.

VIDEO: Podívejte se na vítězný gól třetího duelu

2. kolo play off NHL:

Východní konference - 3. zápas:

Washington - NY Rangers 1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Branka: 28. Beagle. Střely na branku: 22:30. Diváci: 18.506. Hvězdy zápasu: 1. Holtby, 2. Beagle (oba Washington), 3. Lundqvist (NY Rangers). Stav série: 2:1

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud