14. října 2015 • 09:50

Rozdíl čtvrtstoletí: Jágr před gólem vyškolil mladíčka Caroliny

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tlumil, ale neztlumil. Brankář Caroliny Eddie Läck, který po trejdu z Vancouveru chytal svůj první zápas za Hurricanes, po svižné střele zápěstím Jaromíra Jágra nechal puk propadnout za svá záda, kde byl nejrychleji finský blesk Alexandr Barkov. Gólu na 3:1 předcházel chytrý obuch české legendy, která si naražením o mantinel pohrála s obráncem.



Svým defenzivním povinnostem nedostál 18letý bažant Noah Hanifin, který na Jágra nesmyslně vystartoval. 0 25 lety starší matador si ale puk narazil o mantinel, přehnal se kolem Hanifina hrajícího teprve své třetí utkání v NHL a konec? Ten už znáte.

Florida vedla díky první brance Barkova v sezoně 3:1, uklidnila se a utkání dobruslila pro výhru 4:1. Příjemná náplast na pondělní trápení 0:1 s Philadelphií.

VIDEO: Podívejte se na Jágrův záblesk geniality

"První dvě třetiny nebyly z našeho pohledu dobré," ohlédnul se za stavem 1:1 po 40 minutách Nick Bjugstad. "O přestávce jsme ale zůstali pozitivní, věděli jsme, že něco dobrého se blíží, a měli jsme pravdu," prozradil na pozápasové konferenci centr Floridy.

"Shrnu to. Prostě se nám bude spát dnes dobře, máme další dva body a mít ze tří zápasů dvě výhry je určitě pozitivní," potěšil vstup Panthers do nové sezony kanadského beka Floridy Erika Gudbransona.

V dalším utkání přivítají Jágr a spol. v noci ze čtvrtka na pátek Buffalo se zářící dvojkou letošního draftu Jackem Eichelem. Přidá Jágr ke svým dosavadním třem bodům další?

Alexandr Barkov měl při dorážce střely Jaromíra Jágra lehkou práci
Alexandr Barkov měl při dorážce střely Jaromíra Jágra lehkou práci

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud