9. března 2010 • 04:59

Legrační gól. Brankář se ztrapnil při nájezdu

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový brankář Jonas Hiller se v NHL ztrapnil při nevídané penaltě montrealského útočníka Briana Gionty. Hiller, který svůj Anaheim do té doby držel skvělými zákroky, Giontův nájezd chytil. Jenže jak se už celý uvolněný zvedal ze svého soustředěného postavení, puk mu z výstroje přece jen vypadnul a zamířil rovnou do branky.



Anaheimský Hiller si v nedělním utkání NHL připsal 40 úspěšných zákroků. Zdálo se mu pak ale jistě o jednom z těch, které do statistiky zapsány nebyly. Přestože to dlouho vypadalo, že i při penaltě proti Giontovi bude úspěšný.

Jak brankáři nečekaně spadnul puk do brány:

Ve chvíli, kdy už myslel, že má vyhráno, mu kotouč spadnul do branky. A protože jej v následující séri překonal i Giontův spoluhráč Tomáš Plekanec, utkání nakonec poměrem 4:3 na penalty patřilo Montrealu.

„Nevím, jestli existuje nějaké pravidlo, díky kterému Giontův gól neměl být uznán. Pokud ale neexistuje, pak by se honem rychle mělo zavést,“ zlobil se anaheimský kapitán Scott Niedermayer. „Všichni jsme mysleli, že je po všem. Že to Hillsie chytil. A v okamžiku, kdy už vypne ze svého soustředění, mu puk smolně spadne do brány. Tohle by přece už nemělo být počítáno!“

Vstoupit do diskuse
3
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud