12. května 2011 • 15:50

CHAT: Jágr je hokejový bůh, odpovídal Frolík

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští hokejisté mají za sebou úžasnou čtvrtfinálovou bitvu s Američany, ve které zazářil hattrickem především Jaromír Jágr. "Tím, co stále dokazuje, je opravdu hokejovým bohem," vysekl veteránovi poklonu Michael Frolík v rozhovoru se čtenáři iSport.cz. Projděte si všechny odpovědi hráče, kterému se přezdívá "Baby Jágr":





Proti Američanům ve druhé pětce zastoupil zraněného Martina Havláta. A dařilo se mu, stejně jako celému českému týmu. Zápas měl ovšem jednu nejzářivější hvězdu: Jaromíra Jágra.

„To je neskutečný. Takový hráč už nikdy nebude,“ smekal před devětatřicetiletým veteránem Frolík, kterému se přezdívá "Baby Jágr".

Útočník Chicaga zatím patří mezi příjemné překvapení v českém týmu. Svou dravostí o sobě dává vědět v každém zápase, při středeční výhře s USA si připsal jednu asistanci.

Zajímá vás, jak prožívá zatím spanilou jízdu české reprezentace? Jak se hráči připravují na páteční semifinále? Michael Frolík bude čtenářům iSport.cz odpovídat dnes od 14:30. Své otázky můžete posílat už teď!

Jágr se představil ve skvělé formě
Jágr se představil ve skvělé formě


Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud