Zdeněk Janda
13. února 2015 • 14:30

Hokej zamíří do ZOO, naděje na vstupenky bude žít i během MS

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Dvořák po generálce na UFC. Zranění je pryč, zkoušel jsem nové zbraně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po českých vstupenkách se včera zaprášilo. Přesto si fanoušci mohou držet alespoň malou naději, že se ještě do startu ostře sledovaného domácího šampionátu k nějakým vstupenkám dostanou. Průběžně budou chodit do prodeje nejen lístky z nevyzvednutých rezervací, ale i z technických blokací. „I během samotného šampionátu se určitě vyplatí, aby lidé ještě před zápasem zašli do pokladny,“ vzkazuje jim Martin Urban, generální sekretář svazu.



Vyprodané české zápasy. Vyprodané „české“ čtvrtfinále, které v případě postupu bude národní tým hrát ve čtvrtek 14. května od 20.15 hodin. Hokejová horečka sílí, fanoušci všechny dostupné "lupeny" včera rozebrali během necelé hodiny.

České zápasy na MS jsou vyprodané. Lístky zmizely za 50 minut
Video se připravuje ...

Přesto lidé ještě mohou doufat, že se na některá utkání Růžičkova výběru dostanou. Jistě se vyplatí, aby čas od času mrknuli na web sazkaticket.cz, na něm mohou být k mání vstupenky z uvolněných rezervací. Nebo technických blokací. Někteří mohou mít štěstí i před samotnými zápasy.

„Určitě lidem doporučuju, aby to zkusili. Mohou mít štěstí. Protože jakýkoliv lístek, který bude k dispozici a vrátí se nám z rezervací nebo blokací, dáme ihned do prodeje. A když jim to nevyjde, chceme lidi pozvat alespoň do blízkosti haly třeba do fanouškovského stanu. Aby si mohli bezprostředně vychutnat tu atmosféru,“ nabádá svazový sekretář Urban.

Turnaj probíhá od prvního do sedmnáctého května. Možností je i to, aby si pořídili VIP vstupenky. Jsou sice dražší (řádově o tři tisíce), ale i ty jsou ještě k dispozici.

Fanoušky, kteří dosud při nákupu nezískali vstupenky na české zápasy, by Organizační výbor šampionátu rád vyzval k nákupu vstupenek na další atraktivní zápasy, které figurují v programu světového šampionátu. „V případě zápasů v Praze jsou k dispozici třeba vstupenky na utkání Švédska nebo Kanady, v ostravské skupině je neustále možnost vidět v akci úřadující mistry světa z Ruska,“ dodal svazový sekretář Urban.

Aktuálně je prodáno víc než 52 procent celkově dostupné kapacity vstupenek.

Hokej míří do pražské ZOO

Propagační kampaň k Mistrovství světa míří i mimo hokejové stadiony – v sobotu 14. února, tedy zítra, bude žít hokejem pražská ZOO.

V rámci odpoledního programu (13 až 16 hodin) se ve Vzdělávacím centru ZOO představí oficiální maskoti hokejového šampionátu, králíci z klobouku Bob a Bobek a k vidění bude trofej mistrů světa z roku 2010, kterou na šampionátu v Německu vybojoval český tým vedený Jaromírem Jágrem nebo Tomášem Vokounem.

Maskoti z klobouku! MS v Praze budou provázet Bob a Bobek
Video se připravuje ...

Pro hokejové fanoušky bude zároveň připravena unikátní výstava, mapující všechny světové šampionáty, které se konaly na českém území resp. na území bývalého Československa. Výstava nabízí na velkoplošných panelech dobové fotografie z let 1933, 1938, 1947, 1959, 1972, 1978, 1985, 1992 a 2004.

Mezi fotografiemi mimo jiné nechybí zcela unikátní záběry ze šampionátů na hokejovém stadionu na Štvanici nebo z mistrovství světa 1985 v tehdejší Sportovní hale v Praze - Holešovicích.

Tento šťastlivec sehnal vstupenku na utkání Česko - Kanada
Tento šťastlivec sehnal vstupenku na utkání Česko - Kanada

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Tabulky Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině A se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud