4. května 2015 • 11:57

Plekanec jako možná posila? Trenéři vyhlíží, jestli nevypadne

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Možnou posilou pro českou reprezentaci by mohl být Tomáš Plekanec. Na soupisce pro domácí hokejový šampionát jsou stále dvě volná místa a Ondřej Weissmann v pondělí dopoledne připustil, že s centrem Montrealu, který prohrává v play off NHL s Tampou 0:2 na zápasy, že by v případě vyřazení o něj měli zájem.



„Podle toho, jak se bude vyvíjet, ale pořád to necháváme otevřená, máme čas,“ řekl Weissmann k možné Plekancově nominaci. „Nechceme ho zatěžovat, protože se to nedělá. Nechci předjímat, uvidíme, jak by se případně cítil,“ přiblížil asistent.

Přitom hlavní trenér Vladimír Růžička minulý týden řekl, že na druhé kolo play off NHL už čekat asi nebude. Plekanec by však byl zřejmě výjimkou.

Růžička hodně stál především o obránce  Židlického , ten ovšem utrpěl otřes mozku, na jeho uzdravení trenéři nečekají. „Má zákaz od lékařů a otřesy mozku jsou složitější. Tam se to nedá nějakým způsobem obejít,“ přiznal Weissmann.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud