24. ledna 2015 • 13:08

Brankář hrubián! Svoboda vyfasoval trest ve hře za úder vyrážečkou

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedoucí gól Olomouce, při kterém působil dezorientovaně a puk nedokázal skrýt do rukavice, na sebevědomí Adama Svobody stopy nenechal. Jistými zákroky pomohl obrátit výsledek na 5:1 a konečně zlomit sérii proher. Škraloup přinesla 53. minuta, kdy brankář Slavie inkasoval za hrubost trest ve hře.



Pražané jsou se ztrátou 15 bodů na únik baráži o záchranu stále ve velice těžké situaci, ale páteční výhru nad Olomoucí si užili. "Je to velká úleva. Líbilo se mi, že přišli lidi a fandili. Musel jsem se na konci smát, jakou měli opravdu radost," těšilo Tomáše Divíška, autora branky a tří asistencí.

Do O2 Areny si našlo cestu díky symbolickému vstupné za 20 Kč přes šest tisíc lidí, kteří viděli v 53. minutě kuriózní moment. Sudí vyloučili Adama Svobodu a do branky nabruslil dvacetiletý David Novák.

VIDEO: Podívejte se na hrubost Adama Svobody

Hrubián Svoboda. Za svůj zákrok byl vyloučen do konce zápasu
Video se připravuje ...

"Vedli jsme 5:1, tak jsem si říkal, že čtyři góly snad nedostanu," smál se po zápase Novák, kterého mohla krom devíti úspěšných zákroků těšit i chvála čtyřbodového Divíška.

"Chytal fantasticky, vytáhl tři gólovky," smekl před záskokem slávistický veterán.Že by se blýsklo na lepší časy? Slavia dokázala dát pět branek v jednom utkání teprve podruhé v sezoně. Předtím se jí to povedlo na konci října proti Litvínovu (6:3). To byl také poslední domácí tříbodový zisk v domácím prostředí. Až do zápasu s Olomoucí.

SESTŘIH: 40. kolo extraligy, Slavia - Olomouc 5:1
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud