4. srpna 2014 • 09:47

Federer a Štěpánek proti hvězdám NHL. Škoda, že je po draftu, smál se Čech

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rakety vyměnili za hokejky, zelený tenisák za oranžový balonek a směle se postavili hráčům NHL. Slavní tenisté Roger Federer, Radek Štěpánek a další se před startem tenisového Rogers Cupu v Torontu zúčastnili hokejbalové exhibice a soupeře si vybrali skutečně kvalitní. Phil Kessel, Jason Spezza, nebo Cody Hogson, to je hokejová extratřída. "Byla to zábava, jsem velký hokejový fanda, i když neumím bruslit," svěřil se Federer.



Síť je většinou pro tenistu místo, kam míček napálit opravdu nechce. Tentokrát ale byla cílem. A švýcarská legenda si také v utkání gólovou radost vychutnala! Ale nejspokojenější byl Federer proto, že mohl naskočit do duelu v teniskách. "Bruslit umím jen trochu. Hlavně neumím zastavit, takže vždycky jezdím do kolečka," smál se Federer během rozhovoru pro Sports Net.

VIDEO: Takhle skóruje Federer

Jinak si ale světová trojka s hokejkou ví rady. Dříve se totiž před svými zápasy rozehříval mimo jiné i s florbalovou holí a svou lásku k hokeji potvrdil i dalším výrokem. "Jsem velký fanoušek, dlouho sbírám dresy NHL," řekl.

Do utkání, jehož konečný výsledek nebyl znám, se zapojil i český tenista Radek Štěpánek. "Skvělé zpestření přípravy na turnaj s klukama z NHL. I Roger Federer se přidal. Škoda, že už je po draftu," napsal se smajlíkem pětatřicetiletý tenista na svůj účet na Twitteru.

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud