17. září 2016 • 11:07

Je tady NHL 17! Ještě lepší hokej s novými režimy

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zcela nové režimy, rozsáhlejší možnosti v oblíbených módech a nejlepší herní hokejový zážitek, to vše dělá z EA SPORTS NHL 17 titul, který se bude v řadě ohledů pyšnit mnohými „nej“. Právě teď v prodeji.



NOVÉ HERNÍ REŽIMY
Bez ohledu na způsob hraní vám NHL 17 nabízí nové režimy, v nichž si zahrajete za oblíbené týmy a hráče. V Draftu šampionů zažijte fiktivní draft, v němž si sestavíte tým plný hvězd, nebo na Světovém poháru zabojujte o národní čest. Fanoušci Be a GM se mohou těšit na evoluci ve správě týmu. Nově budete mít možnost dohlédnout na celý byznys v režimu Organizace, v němž vám připadne na starost vše od stánkového prodeje po přestěhování týmu.

HRAJTE SVÝM STYLEM
Podmaňte si led díky komplexnímu ovládání autenticky reagujících brankářů, k čemuž přispívají vylepšené systémy pozičního přehledu a reflexních zákroků, zcela novému pojetí soubojů před brankou v útočné i obranné třetině a hromadě nových gólových oslav dokreslujících nadšení ze vstřelení důležitých gólů.

FANOUŠKY OBLÍBENÉ HERNÍ REŽIMY
Pozvedněte svůj tým v EA SPORTS Hockey League na novou úroveň postupným odemykáním předmětů vlastní úpravy. Upravte si dresy k obrazu svému nebo využijte zcela nový Editor stadionů a vytvořte si hokejový svatostánek, o kterém jste vždycky snili. Oslavte v Be a Pro zásadní okamžiky své kariéry nebo se ponořte do vylepšeného Hockey Ultimate Teamu, který představí týmovou synergii, jež kompletně změní způsob tvorby vašeho vysněného mužstva.

ZDOKONALTE SVOU HRU
Nová generace vizuální herní asistence a trenérských připomínek vám pomůže zdokonalit hru, ať už budete soupeřit on-line o nejvyšší příčky, nebo si nazujete virtuální brusle vůbec poprvé. Díky bezkonkurenčním možnostem úprav hratelnosti si můžete zápasy uzpůsobit podle preferovaného stylu od rychlé akce po autentickou simulaci.

Splňte si hokejový sen v nových režimech jako Draft šamiponů, Světový pohár a Organizace. Podmaňte si led díky komplexnímu ovládání autenticky reagujících brankářů, zcela novému pojetí soubojů před brankou v útočné i obranné třetině a více než 50 novým efektním gólovým oslavám dokreslujícím nadšení ze vstřelení důležitých gólů. Vychází v kompletní české textové lokalizaci a obsahuje českou Extraligu a reprezentaci.

NHL 17Foto EA Sports

NHL 17Foto EA Sports

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud