19. srpna 2016 • 19:13

La Liga je zpátky! Přímé přenosy sledujte na Nové DIGI TV

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvěma zápasy startuje v pátek španělská La Liga. Zahajovací duel obstará Málaga s Osasunou. Mezi hlavní favority soutěže patří Barcelona a Real Madrid. Vysoké ambice má opět madridské Atlético, které na rozjezd čeká nováček ligy Alavés. Ze zadních pozic bude na favority útočit trojnásobný vítěz Evropské ligy Sevilla. Loňskou nepodařenou sezonu se pokusí napravit Valencie. Další ročník La Ligy přinese bezesporu skvělou podívanou a s Novou DIGI TV můžete být u toho.



Jako první z hlavních favoritů se v sobotu v podvečer představí obhájci titulu z Barcelony proti Betisu. Tým vedený trenérem Luisem Enriquem byl v letním přestupovém období velmi aktivní na přestupovém trhu. Do obranných řad přivedl vícemistra Evropy Umtitiho a záložní řadu vyztužili André Gomes s Denisem Suarézem. Barcelona bude spoléhat na úderné útočné trio Messi – Suaréz – Neymar, kteří loni v La Lize vstřelili dohromady 80 gólů.

Všech deset duelů prvního kola nového ročníku La Ligy budeme moci sledovat v přímých přenosech na Nové DIGI TV, konkrétně na kanálu DIGI Sport 3 HD. Před každým hracím dnem vysílá Nová DIGI TV ještě magazín ke španělské lize La Liga Show 1.

Víkendový program La Ligy na Nové DIGI TV (kanál DIGI Sport 3 HD)

Pátek 20:10 La Liga Show 1

Pátek 20:40 Málaga – Osasuna

Pátek 22:40 Deportivo – Eibar

Sobota 17:40 La Liga Show 1

Sobota 18:10 Barcelona – Real Betis

Sobota 20:10 Granada – Villareal

Sobota 22:10 Sevilla – Espanyol

Neděle 17:40 La Liga Show 1

Neděle 18:10 Sporting Gijón – Athletic Bilbao

Neděle 20:10 Real Sociedad – Real Madrid

Neděle 22:10 Atlético Madrid – Alavés

Pondělí 20:00 Celta Vigo – Leganés

Pondělí 22:00 Valencie – Las Palmas

Real Madrid nastoupí v neděli k těžkému utkání na horké půdě Realu Sociedad. Trenér Zinedine Zidane udělal v létě pouze minimum změn. Z Juventusu koupil španělského útočníka Alvára Moratu a z hostování se vrátil talentovaný Marco Asensio. Klub naopak zaznamenal odchod Jesého do PSG. Zidane tedy stabilizoval kádr a bude znovu útočit na výhru nejen v Lize mistrů, ale i v domácí soutěži. V ten samý den se představí další favorit La Ligy. Atlético Madrid bude chtít navázat na zisk titulu z ročníku 2013/14, k tomuto účelu také koupil ze Sevilly střelce Kevina Gameira, který by měl vytvořit útočné duo s hvězdou nedávného Eura 2016 Antoinem Griezmannem. Nováček z Alavésu by měl být k úspěšnému startu do ligy ideálním protivníkem.

O den dříve se na domácím hřišti představí Sevilla, která bude chtít navázat na úspěchy z posledních let. Má to ovšem několik háčků, v létě odešel kapitán Coke, střelec Gameiro a defenzivní štít Krychowiak. Je tedy otázkou, jak si značně obměněný tým povede, nicméně v duelu s Espanyolem je favoritem. O pohárové příčky bude usilovat také celek z Villarealu, ten v úvodním kole zavítá na půdu Grenady. K dobrým výsledkům by Villarealu měl pomoci bývalý útočník Chelsea Alexander Pato. Grenada by naopak společně s nováčky z Osasuny, Leganes a Alavésem měla podle odborníků patřit k týmům, které budou brázdit spodní příčky tabulky.

První kolo skončí v pondělí večerním zápasem ve Valencii, která na svém hřišti přivítá nepříjemného soupeře z Las Palmas. Valencie má zejména divákům co vracet. V loňské sezoně skončil ambiciózní tým až na dvanáctém místě. Již v průběhu sezony byl odvolán kouč Gary Neville. Jeho nástupce Pako Ayesterán přes léto přivedl křídelního útočníka Naniho. Ovšem nad výkony tohoto týmu visí velké otazníky. Mnoho napoví již úvodní kolo, které nabídne mnoho zajímavých fotbalových momentů. Všech deset zápasů prvního kola můžete vidět v přímých přenosech jen na Nové DIGI TV. Ta má na vysílání La Ligy exkluzivní práva a ve svém portfoliu bude nejvyšší španělskou ligu nabízet minimálně další dvě sezony.

Chceš vidět La Ligu? Běž na Novou DIGI TV>>>

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud