17. prosince 2014 • 22:15

Dortmund proti Wolfsburgu dvakrát ztratil vedení

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Dortmundu dnes přišli dvakrát o vedení a po remíze 2:2 s druhým Wolfsburgem jsou v tabulce německé ligy stále v sestupovém pásmu. Borussii po 16 kolech dělí od příček zajišťujících záchranu jediný bod, stejný odstup však má od posledního místa.


Dortmund poslal do vedení už v osmé minutě Aubameyang, ale hosté dokázali odpovědět díky De Bruyneovi. Podobný průběh měl i druhý poločas, ve kterém vrátil domácím náskok Immobile, ale pět minut před koncem vyrovnal Naldo. Wolfsburg tak za vedoucím Bayernem zaostává o 11 bodů.

Český útočník Václav Kadlec z Frankfurtu proseděl zápas s Herthou Berlín mezi náhradníky a z lavičky sledoval osmibrankovou přestřelku. Domácí Eintracht po 37 minutách prohrával 0:3 a ještě v 90. minutě 2:4, ale nakonec dokázal bodovat. V samém závěru zařídil remízu dvěma góly Meier.

Vítězství se nedočkal ani český obránce Theodor Gebre Selassie, který sice odehrál celé utkání, ale s posledními Brémami prohrál na hřišti Mönchengladbachu 1:4. Werder, který závěrečnou půlhodinu dohrával bez vyloučeného Caldiroly, v dosavadních 16 kolech inkasoval už 38 branek a stanovil nový nelichotivý rekord.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud