3. května 2015 • 21:17

Žatec je prvním letošním divizním sestupujícím

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Slavoj Žatec se stal prvním sestupujícím z fotbalových divizí. Svěřenci trenéra Martina Frýdka v utkání 24. kola skupiny B prohráli doma 0:3 s Úvaly a nemohou už skončit lépe než na 14. příčce. Žatec se vrátí do krajského přeboru po čtyřech letech.


Překvapení se zrodilo ve Velkém Meziříčí. Domácí tým, který vede skupinu D, podlehl 0:2 Staré Říši a jeho náskok před druhými Otrokovicemi se ztenčil na sedm bodů.

Staré Říši, kterou trénuje někdejší vítkovický ligový mistr Luděk Kovačík, zajistili nečekané vítězství svými góly Abdullaye Konaté z Pobřeží slonoviny a Radek Pokorný. Navíc brankář Neuman zneškodnil domácímu Demeterovi penaltu.

V divizní skupině E se stále víc přibližuje čelu tabulky Mohelnice. V Havířově vyhrála brankami Luboše Pinkavy s Lukášem Hapalem 2:0 a na vedoucí Vítkovice, jež v sobotu doma jen remizovaly s Dolním Benešovem, ztrácejí svěřenci trenéra Romana Sedláčka už jen jeden bod. V nadcházejícím 25. kole dojde v sobotu 9. května právě na vzájemné měření sil obou adeptů na prvenství Mohelnice - Vítkovice.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud