25. června 2016 • 16:20

Teplice i bez vstřeleného gólu vyhrály turnaj v Benátkách

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Teplic ovládli přípravný turnaj v Benátkách nad Jizerou, přestože ve dvou zápasech nedali ani gól. Hradec Králové v semifinále i Mladou Boleslav ve finále porazili na penalty, zápasy skončily bezbrankovou remízou. Mladá Boleslav v semifinále přehrála Prešov 5:0.


Teplice se už v semifinále proti Hradci trápily v útoku a větší šance měl soupeř. Jenže Vlkanova trefil jen tyč. Severočeši začali hrozit až v závěru, ale ani Potočný se neprosadil. Rozhodovaly tak penalty a Hradec neproměnil hned tři z osmi pokusů, zatímco Teplice zahodily jen dva a postoupily.

Podobné to bylo i ve finále. Největší šanci měl mladoboleslavský Magera, ale jeho hlavičku vytáhl brankář Chudý skvělým zákrokem. Znovu se kopaly penalty a právě Magera spolu s Přikrylem neproměnili. Na straně Teplic zaváhal jen Kodeš.

V dresu Mladé Boleslavi se v semifinále s Prešovem dařilo Barošovi, který nejprve přihrál na druhý gól Vukadinovičovi a do poločasu sám ještě po uličce Chramosty zvýšil. Chramosta byl také u první trefy, jeho ránu do břevna dorazil Jánoš. Skóre zápasu v závěru dvěma góly završil kapitán Magera.

V dalších dnešních zápasech se v souboji ligových celků radoval Jablonec, který vyhrál 1:0 nad Bohemians Praha 1905. O jediný gól se tři minuty před koncem postaral z přímého kopu Mehanovič.

Vyhrála také Dukla, která přehrála druholigové Pardubice 3:0, a stejný výsledek uhrála i Jihlava proti jinému účastníkovi FNL Táborsku.

Prohrál naopak Liberec, který německému Neugersdorfu podlehl 0:2. V druhém utkání s Bautzenem se Slovanu dařilo o mnoho lépe, ale za stavu 5:0 utkání předčasně ukončil silný déšť.

Slovácko v duelu se slovenskou Senicí remizovalo 1:1, obě branky padly z pokutových kopů. Za Slovácko penaltu proměnil Koné.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud