23. srpna 2016 • 22:59

Hlasy po odvetě 4. předkola Ligy mistrů Plzeň - Razgrad

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po odvetném utkání 4. předkola fotbalové Ligy mistrů Viktoria Plzeň - Ludogorec Razgrad (2:2):


Roman Pivarník (trenér Plzně): "Odehráli jsme vynikající zápas s velmi dobrým začátkem. Škoda toho inkasovaného gólu (na 1:1), ale dnes jsem věřil, že jsem schopni dát čtyři góly. Do posledních minut jsme o postup bojovali. Dnešním zápasem jsme nastolili svou cestu. Hráči se přesvědčili, že je třeba hrát náročně. Byly tam pozitivní emoce, které potřebujeme. Je škoda, že jsme to nedotáhli alespoň k výhře. Rozhodčího bych nechtěl ani nebudu rozebírat. Ten zápas viděli všichni. Jako trenér k tomu nikdy neumíte být objektivní, nechci se k tomu vyjadřovat. Detailně jsme neviděl záběry z televize, co bylo, co nebylo. Zbytek komentovat nechci."

Aleš Matějů (obránce Plzně): "Pocity jsou smíšené. Podali jsme hodně bojovný výkon. Za to bych chtěl poděkovat fanouškům i hráčům, že jsme byli do posledních minut ve hře. Odjezdili jsme to na maximum a máme se od čeho odpíchnout. Tohle nám chybělo, ale dnes jsme ukázali, že Plzeň je stále silná. Bohužel to na postup nestačilo. Proto mě ani netěší ten gól."

Roman Hubník (kapitán Plzně): "Celý zápas jsme bojovali, výsledek sice není postupový, ale odevzdali jsme tam maximum a divákům se to muselo líbit. Viděl jsem tam starou dobrou Viktorii. Soupeř měl minimum prostoru, ale potvrdil, že je to brejkový tým a své šance využil. Dnes jsme předvedli, že umíme hrát dopředu, nepouštěli jsme soupeře do hry, ale oni mají silné individuality. Liga mistrů bude českému fotbalu chybět, ale snad bude co nejvíce českých týmů v Evropské lize."

Jan Kopic (záložník Plzně): "Já to neviděl, ale všichni křičeli ruka, tak jsem taky křičel ruka. V kabině jsem pak viděl, že to ruka byla. Pak jsem ještě koukal, že druhý poločas dával Marek Bakoš regulérní gól. Když se takové situace v tak důležitém zápase a s tak kvalitním soupeřem stanou proti vám, tak to hodně bolí a je to velká škoda."

Georgi Dermendžijev (trenér Razgradu): "Byli jsme připraveni, že Viktoria bude hned chtít dát gól. To se stalo, ale my jsme mužstvo s charakterem a dali jsme taky gól, čímž jsme splnili cíl. Viktoria nám byla důstojným soupeřem, naše kluby mají podobnou historii. My jsme rádi, že jsme podruhé ve skupině Ligy mistrů. Po fotbalové stránce ale podle mě zápas neměl úroveň."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud