22. listopadu 2017 • 17:02

Carvajal si při autu vyčekal žlutou kartu. Za divadlo mu hrozí stopka

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalistům Realu Madrid možná bude v osmifinále Ligy mistrů chybět obránce Dani Carvajal. Podle UEFA mu totiž hrozí dodatečný dvouzápasový trest za to, že si nechal v úterním utkání základní skupiny s APOEL Nikósie dát v 90. minutě úmyslně žlutou kartu.



Pro Carvajala šlo o třetí napomínání v soutěži a automaticky tak přijde o poslední zápas proti Dortmundu, ve kterém bude Real bojovat na dálku o první místo ve skupině s Tottenhamem. Oba týmy mají shodně deset bodů, ale bilance vzájemných zápasů hovoří pro Spurs.

SESTŘIH Ligy mistrů: APOEL - Real Madrid 0:6. Benzema i Ronaldo dali po dvou brankách
Video se připravuje ...

Pokud by disciplinární komise UEFA došla k závěru, že si Carvajal nechal skutečně dát kartu úmyslně, dostal by pětadvacetiletý španělský reprezentant dvouzápasový trest. Přišel by tak o obě utkání osmifinále, které je na programu na přelomu února a března.

Real nemá s podobným proviněním problémy poprvé. V ročníku 2010/11 byl potrestán jeho tehdejší trenér José Mourinho za to, že nabádal Sergia Ramose a Xabiho Alonsa, aby se v předposledním utkání s Ajaxem nechali vyloučit. Hráči, kouč i klub navíc dostali pokuty.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud