10. listopadu 2008 • 11:54

Moderní gymnastika zavítá do Brna

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už počtvrté za sebou zavítá příští rok do Brna seriál Grand Prix moderních gymnastek. Termínový kalendář dostal definitivní podobu v neděli v Bratislavě při závěrečném závodu letošní GP. Seriál bude mít nadále osm závodů.



Soutěž začne na přelomu února a března v Moskvě, druhý díl bude 14. a 15. března v Brně. "Tento brzký termín by pro nás mohl znamenat v úvodu sezony výhodu v podobě kvalitního startovního pole gymnastek.

Po třech předcházejících ročnících nás konečně vzali pořadatelé seriálu Grand Prix do své rodiny a v Bratislavě jsme poprvé dostali poprvé i možnost hlasovat," řekla ČTK předsedkyně Českého svazu moderní gymnastiky Blanka Mlejnková.

Seriál Grand Prix pak bude pokračovat 28.-29. března ve francouzském Thias, 11-12. dubna v Kyjevě, 25.-26. dubna v izraelském Holonu, 2.-3. května v bulharském Burgasu, 30.-31. května ve španělské Marbelle a finále se uskuteční 28.-29. listopadu v Berlíně. Do příštího ročníku Grand Prix se z ekonomických důvodů nepřihlásili pořadatelé letošního finále v Bratislavě

Články odjinud


Články odjinud