25. listopadu 2014 • 20:00

Chtějí pravdu! Lidé se snaží zjistit Schumacherův stav na vlastní pěst

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už toho mají dost! Fanouškům Michaela Schumachera docházejí nervy s neurčitými informacemi o stavu sedminásobného mistra světa. Zprávy o trpělivosti a mírných pokrocích či na druhé straně kritické situaci legendárního jezdce dohnali některé jeho příznivce k tomu, že se snaží zjistit skutečný stav věcí na vlastní pěst.



Luxusní rezidence Michaela Schumachera se rozkládá na břehu Ženevského jezera a je také pravidelně obklopena jeho fanoušky, kteří čekají na sebemenší zprávu o jeho stavu. Naposledy se dočkali oficiálního vyjádření v neděli.

"Platí to, co jsem uvedla naposledy: Michael dělá pokroky, které jsou přiměřené vážnosti jeho zranění. Momentálně podstupuje rehabilitační procesy, ale samozřejmě cesta k uzdravení bude maximálně dlouhá a náročná. Nicméně všichni věříme, že vše dobře dopadne," uvedla  manažerka německého pilota Sabine Kehmová.

Luxusní sídlo Michaela Schumachera, kde se nyní zotavuje z následků pádu na lyžích, prochází rozsáhlými úpravamiFoto Profimedia.cz

Jenže takové informace jsou z úst manažerky slyšet již několik dlouhých měsíců.

Mezitím se naopak objevila zpráva od bývalého pilota formule 1 Philippeho Streiffa, který v jednom z rozhovorů řekl, že Schumacher je na vozíku neschopný pohybu, nedokáže komunikovat, trpí ztrátou paměti a jeho úplné uzdravení je prakticky vyloučené.

Takže jde je pravda? Někteří z lidí se rozhodli přijít celé záležitosti na kloub a snažili se proniknout do bezprostřední blízkosti pětačtyřicetiletého pilota.     

"Čas od času se objeví někdo, kdo se snaží dostat do Schumacherovy blízkosti. Pak samozřejmě musíme zakročit, ale poslední dobou už je to lepší. Lidé pochopili, že je třeba dát Michaelovi čas," reaguje na některé incidenty Kehmová.

Kehmová poté poděkovala za maximální podporu, které se Schumacherovi a jeho rodině dostává prakticky z celého světa. "Jsou chvíle, kdy je rodina z takového zájmu o zdraví Michaela až dojatá a já věřím tomu, že všechna ta pozitivní energie a víra pomůže v jeho dalším léčení."

Co se stalo?

Michael Schumacher utrpěl  29. prosince loňského roku během lyžování v Alpách vážný úraz hlavy. Byl převezen do nemocnice v Moutiers, poté do lépe vybaveného zdravotnického zařízení v Grenoblu.

Řadu měsíců byl v kómatu, prodělal několik operací, na kterých se podíleli ti největší odborníci z oboru neurochirurgie.  Již při vědomí se začal podrobovat rehabilitaci v Lausanne, současné léčení probíhá v jeho rezidenci na břehu Ženevského jezera.

Michael Schumacher je jen těžko překonatelnou legendou formule 1
Michael Schumacher je jen těžko překonatelnou legendou formule 1

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud