Ivo Pospíšil
23. října 2015 • 20:21

Show pekelníků na burácejících strojích: Chystá se Gladiator Games

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když dravci na pekelných strojích provádí ďábelské kousky. Bláznivé, parádní, dech beroucí. Už v sobotu se v pražské O2 Aréně koná patnáctý ročník Gladiator Games, kde vystoupí nejen české ikony Libor Podmol či Petr Pilát, ale i zahraniční hvězdy Nate Adams a David Rinaldo. „Zavzpomínáme, zajezdíme, oslavíme,“ láká na svém Facebooku Podmol.



Ještě minulý týden vyhrál v Číně závod mistrovství světa. „Slyšel jsem českou hymnu. Byl jsem velmi šťastný, nejen za výsledek, ale i za to, že jsem poprvé v životě skočil nový trik. To ježdění na motorce prostě miluju a tu svou 'práci' si užívám jak nikdy,“ vyprávěl Libor Podmol.

Teď se však český dravec představí i před domácími fanoušky. V show, která slaví patnácté narozeniny a slibuje, že bude jedna z nejlepších za poslední dobu – Gladiator Games, souboj válečníků na pekelných strojích.

Tahke vypadají obří skoky! 02 Arena a motorka očima Podmola
Video se připravuje ...

„Jsou mi sympatické zejména tím, že se v jednu chvíli na jednom místě sejde velké množství lidí, kteří jsou stejní blázni jako já. Baví nás adrenalin a nebojíme se výkonů, na které si nikdo normální netroufne. Jsem si jistý, že letos bude na co koukat,“ uvedl i Martin Macík, který zde představí svou Tatru pro Dakar 2016.

A nebudou chybět další. Vedle Podmola se představí Petr Pilát, Martin Koreň, Matěj Česák. K nim se navíc připojí i zahraniční hvězdy Nate Adams, alias Destroyer, vítěz Red Bull X-Fighters 2009, mistr světa FMX David Rinaldo nebo Daniel Bodin, který jezdí i na sněžném skútru.

Gladiator Games začínají v O2 Aréně v sobotu od 19.00 a vstupné se pohybuje od 790 do 1390 korun. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud