18. srpna 2017 • 04:30

Co dělá Djokovič, když nemůže hrát tenis? Léčí si loket a staví auta

Autor: ija
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nemůže hrát tenis kvůli zranění, ale má to i pozitivní stránku věci. Novak Djokovič (30) má teď spoustu volného času a fanouškům prozradil, jak ho tráví. Senzace v tom ale nehledejte. „Vím, že se ptáte, jak se mám a jak probíhá rekonvalescence. Každou minutu trávím buď terapiemi  nebo s rodinou,“ ujistil srbský tenista.



„Žiju si v poklidu a jsem za to vděčný,“ napsal Djokovič svým fanouškům na Facebooku a přidal fotografii, která ukazuje, jak si hraje s malým synkem Stefanem a za pomoci papírových talířů a kartonových krabic mu vyrábí autíčko.

„Tady vidíte tátu a syna, jak spolu děláme auta pro něho a pro to malé. Teď už u nás bude všechno dvakrát, netrpělivě očekáváme, až naše miminko přijde na svět. Jaké požehnání!“ připomněl, že s manželkou Jelenou brzy očekávají narození druhého dítěte.

Fanoušci se ale ptají hlavně na to, kdy se Djokovič, který kvůli bolestem vzdal Tomáši Berdychovi čtvrtfinále Wimbledonu, vrátí na turnaje. „Moje tělo má své limity a já to musím respektovat,“ oznámil rodák z Bělehradu v červenci, když předčasně ukončil sezonu kvůli přetrvávajícím problémům s loktem pravé ruky.

Majitel kariérního grandslamu a vítěz 12 turnajů velké čtyřky by se chtěl vrátit hned v úvodu nové sezony.

Tenista Novak Djokovič musel kvůli zranění vzdát čtvrtfinále Wimbledonu
Tenista Novak Djokovič musel kvůli zranění vzdát čtvrtfinále Wimbledonu

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud