23. listopadu 2010 • 04:30

Plekanec o Vondráčkové: Chodíme spolu!

Autor: Tomáš Pokorný (Blesk)
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pohledný chlap a brusle. Tahle kombinace má zvláštní kouzlo pro zpěvačku a herečku Lucii Vondráčkovou (30). Dva roky poté, co se rozešla s krasobruslařem Tomášem Vernerem, totiž randí s jednou z největších českých hvězd v hokejové NHL Tomášem Plekancem (28)! „Ano, je to pravda,“ potvrdil Blesku informaci lídr Montreal Canadiens.



Blesk.czVztah mezi stříbrným medailistou z mistrovství světa 2006 a pohlednou zpěvačkou trvá už od léta. Jenže protože Tomáš hraje v zámoří a Lucka momentálně vystupuje v muzikálu Ať žije rokenrol! na pódiu pražského Divadla Broadway, neměli ještě fotografové příliš možností je společně vyfotit.

Když však včera Blesk po telefonu uhodil na Plekance s jasným dotazem, ani chvíli nezapíral. „Není co tajit, chodíme spolu.“

Tomáš se dal s Luckou dohromady poté, co se rozešel se svou dlouholetou přítelkyní Janou. Jak se seznámili s Vondráčkovou, která předtím kromě Vernera chodila třeba s Richardem Krajčem nebo Michalem Dlouhým, ale prozradit nechtěl.

Lucii Vondráčkovou vzhled kolegy vyloženě zhnusil
Lucii Vondráčkovou vzhled kolegy vyloženě zhnusil

Plekanec je po brankáři Tomáši Vokounovi zřejmě nejzářivější českou hvězdou na zámořském ledě. V Montrealu nastupuje v první formaci a je nejproduktivnějším hráčem týmu. Jasně tak zavřel ústa kritikům, kteří se podivovali, když v létě uzavřel nový šestiletý kontrakt s celkovým příjmem 30 milionů dolarů (540 milionů korun).

A Lucka se o jeho hokejovém umění přesvědčila na vlastní oči, za Plekancem se už byla v Montrealu podívat. „Jak se jí to líbilo? To se musíte zeptat jí,“ usmál se útočník, jenž svou lásku ubytoval v novém baráčku, který si v létě po podpisu lukrativní smlouvy konečně pořídil.

A co si Tomáš myslí o vztahu na dálku? „Bereme to tak, jak to je. Lucká má svou práci, já taky, ale dá se to zvládat...“

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud