2. prosince 2010 • 04:00

Divoký úprk z porodnice: Häkkinen, táta v igelitce!

Autor: Zbyněk Schnapka, Tomáš Pokorný
Vstoupit do diskuse
10
TOP VIDEA
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
Speciální Sport Magazín před MS v hokeji: program, soupisky i rozhovor s Rulíkem
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kličkoval jako kdysi na závodních okruzích! Dvojnásobný mistr světa formule 1 Mika Häkkinen (42) včera odpoledne dorazil do plzeňské porodnice, kde mu v úterý česká přítelkyně Markéta Kromatová (31) porodila dcerku Ellu. Když však u vchodu zmerčil novináře, div že si nenacpal hlavu do bílé igelitové tašky, aby ho za žádnou cenu nemohl nikdo vyfotit.



Blesk.cz

Häkkinen dorazil do porodnice po čtvrté hodině odpoledne. Na parkovišti vystoupil z luxusního mercedesu s protekční pražskou poznávací značkou a zamířil ke vchodu.

A pak nezapřel, že mu v žilách koluje krev závodníka. S igelitkou u obličeje se rychlostí formule prořítil kolem reportéra Blesku a zřejmě jen díky svým jezdeckým zkušenostem nedostal smyk na kluzké podlaze.

Naopak možná zařadil ještě vyšší rychlostní stupeň, po schodech vysprintoval do prvního patra a zmizel v oddělení šestinedělí. Na žádost o rozhovor reagoval gestikulací na sestry, aby mu novináři dali pokoj.

S miminkem a Markétou, kvůli které se před dvěma roky po deseti letech rozvedl s manželkou Erjou, pak strávil několik hodin v soukromí nadstandardního pokoje...

Porodnice zároveň zvýšila opatření u vstupních dveří, kde důsledně kontrolovala každou návštěvu. Ostatní tatínkové přitom neměli ani potuchy, že se na oddělení nachází slavný pilot.

Pohotový reportér Blesku nakonec přece jenom zachytil Häkkinenovu tvářFoto Zbyněk Schnapka Blesk


„Rodina si nepřeje s novináři komunikovat, chce mít klid,“ sdělila mluvčí nemocnice Renata Jenšíková. Blesku se včera podařilo kontaktovat aspoň maminku Markéty Marii Remešovou.

„Jsem ráda, že jsem babičkou a mám krásnou vnučku,“ řekla, více se ale bavit nechtěla. Häkkinenovo chování je v každém případě zarážející. Poté, co se rozvedl, se totiž s Kromatovou běžně ukazuje na oficiálních akcích.

„Jsem s ní strašně šťastný, otevřela novou, vzrušující kapitolu mého života,“ nechal se dokonce slyšet. Tak nač ten tyátr?

Bývalý pilot F1 dorazil do porodnice tímto mercedesem
Bývalý pilot F1 dorazil do porodnice tímto mercedesem

Vstoupit do diskuse
10
Články odjinud


Články odjinud