Jonáš Bartoš
Premium
3. června 2022 • 12:33

Sýkora se má hlásit v Polsku. Plzeň řeší návraty, co Kliment a posily?

Vstoupit do diskuse
7
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před startem letní přípravy oznámila Viktoria Plzeň už tři posily (Pilař, Quose, Jedlička). Mužstvo zbrojící na kvalifikaci v Lize mistrů ale potřebuje zalátat bolavé ztráty. Intenzivně se hledá útočník za Jeana-Davida Beauguela, podle informací iSport.cz by mohlo dopadnout angažování Jana Klimenta. Povedené roční hostování téměř s jistotou neprodlouží Jan Sýkora, který se má na start přípravy hlásit v polském Lechu Poznaň.



Sýkora se do mateřského klubu vrátil na konci srpna, těsně poté, co Viktoria vypadla z evropské kvalifikace proti CSKA Sofia. Restart na západě Čech mu extrémně vyšel – ligovou bilanci končil na 29 zápasech s bilancí 4+6, trenér Michal Bílek ho nejčastěji využíval na podhrotové pozici, zvládal i zaskočit na levém obránci.

Energický univerzál se na podzim vrátil do reprezentace a stal se kruciálním hráčem při plzeňské cestě za titulem. Západočeši by ho v klubu rádi udrželi, jenže roční hostování z Poznaně bylo dohodnuté na sezonu a bez opce. Solidní čísla a výborné výkony rozhodly o tom, že si ho polský klub minimálně na start přípravy stáhne zpátky.

Po ohlášeném konci Jeana Beauguela, nejlepším střelci uplynulé sezony FORTUNA:LIGY, odchází Plzni druhý zásadní hráč pro týmovou ofenzivu. Klub začíná přípravu za necelé dva týdny (15. června), v tuto chvíli jedná o možných náhradách.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
7

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud