24. května 2020 • 10:30

Olofmeister si dává pauzu, kdo ho nahradí ve hvězdném celku?

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Olof "olofmeister" Kajbjer opouští aktivní sestavu FaZe Clan. V oficiálním prohlášení organizace udává jako důvod únavu a ztrátu motivace. Nahradit by ho dle dpltap.com měl mladý, 16-ti letý Litevec, Aurimas "Bymas" Pipiras. Nic není oficiální, Bymas nebyl ve své kariéře součástí žádného výraznějšího týmu.



Po Lukasi "gla1ve" Rossanderovi si dává pauzu od kompetitivního CS:GO další legenda, olofmeister. Po dvou letech se tak opakuje situace, kdy FaZe musela na několik měsíců hledat za švédského střelce náhradu. Dvojice Richard "Xizt" Landström a Jorgen "cromen" Robertsen nahrazovala Švéda v roce 2018, nyní by pátým členem měl být mladý Litevec. 

Bymas je pro fanoušky CS:GO neznámým jménem. Největší úspěch přišel pro Bymase na konci roku 2019, kdy spolu s 1337HUANIA, získal 1. místo na Baltic Masters Season 3 Finals. 

FaZe by tak po Helvijsi "broky" Saukantsovi dali šanci dalšímu talentovanému Lotyši. Bymas na sebe upozornil především v FPL, kde si jeho kvalit všiml Nikola "NiKo" Kovač. 

Budoucnost ohledně olofmeistera není jistá, podle oficiálního prohlášení jde pouze o pauzu. Jenže tweet spoluhráče NiKa zní, jakoby se Švéd neměl do sestavy FaZe vrátit. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud