12. ledna 2021 • 18:55

Postup! Sinners jdou do čtvrtfinále milionového turnaje, vyzvou f0resta a friberga

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to tam! Sinners po tuhém boji proti ukrajinským Project X postupují do čtvrtfinále Vulkan Fight Series, kde si na své konto mohou připsat až 480 tisíc korun! V dalším kole se sestavou Dignitas včetně Patrika „f0rest“ Lindberga a Adama „friberg“ Friberga.



Těsnější to být nemohlo. Sinners se na vítězství proti Ukrajincům pořádně nadřeli. Český celek začal na Nuku slušně, po čtyřech vyhraných kolech však nastoupila ukrajinská síla a první polovinu ovládl Project X v poměru 10:5. Sinners neměli za teroristy jednoduchý úkol, dokázali však za ofenzivu zahrát parádní halfu, a také díky šesti vyhraným kolům v řadě nakonec vývoj první mapy zvrátili na svou stranu.

Vertigo probíhalo v opačném gardu. Silný start Ukrajinců, Češi ukázali silný finiš první půlky. Postupně si české jedničky vytvořily náskok 13:6, Project X se však nevzdali a stáhli náskok a do posledních dvou kol se šlo za stavu 14:14. Jenže Sinners opět ukázali silnou mentalitu a zkušenosti, když mapu dotáhli do vítězného konce. Dvakrát 16:14, dvakrát pořádné drama. Postup.

Zatímco na první mapě se dařilo především Jindřichu „ZEDKO“ Chybovi, na Vertigu zářil Tomáš „oskar“ Šťastný se skóre 35/14. Doufejme, že borcům forma vydrží i do čtvrtečního clashe s Dignitas.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud