4. února 2021 • 12:18

Konec. PACT poráží Sinners, Češi se loučí s turnajem před play off

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stačilo pár kol, několik lépe zvládnutých momentů a Sinners mohli být dávno v pozici postupujících. Bohužel, ve všech třech prohraných sériích skončili po rozhodujících okamžicích na špatné straně barikády a po čtvrteční prohře s polským celkem PACT se loučí s turnajem Snow Sweet Snow.



Bylo to obrovsky těsné. Sinners, králové česko-slovenského Counter-Strike a tým, který po dlouhé době naplňuje české fanoušky nadějí, se rvali na Snow Sweet Snow opravdu o každé kolo. Všechny čtyři BO3 série byly nesmírně vyrovnané, Sinners však ovládli pouze jedinou.

Po středeční výhře nad HONORIS se třicátému celku světa postavila další polská sestava, tentokrát pod organizací PACT. Češi byli favority, PACT vyšli v posledních týdnech z herní praxe. Ovšem hned začátek zápasu naznačil, že jednoduché to rozhodně nebude.

Na Trainu se předvedla polská skvadra v parádní formě, Sinners povolili pouhých šest kol. Naopak Inferno jasně ovládli zástupci liberecké organizace. Max „SHOCK“ Kvapil předvedl parádní show, co kolo, to úspěšný entry frag. Sinners svůj pick vyhráli 16:7, šlo se na Vertigo.

První polovina byla extrémně vyrovnaná, nástup do té druhé zvládli jednoznačně lépe čeští střelci. Dostali se do vedení 12:7, výhra nebyla daleko. Jenže ani skvěle hrající Adam „NEOFRAG“ Zouhar nedokázal zastavit rozjetou polskou mašinu. PACT přehráli Sinners nejtěsnějším možným rozdílem 16:14.

Po prohře 1:2 (6:16, 16:7, 14:16) tak cesta Sinners na Snow Sweet Snow 1 končí. Hráči i přes vyřazení předvedli na turnaji velice kvalitní výkony, na kterých se dá do budoucna rozhodně stavět. Máme se na co těšit.


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud