20. ledna 2021 • 15:29

Sinners po úvodní výhře podléhají Zerově týmu, budou hrát o udržení v turnaji

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dneškem začíná další fáze Snow Sweet Snow Regionals, kde týmy bojují o postup do hlavní soutěže, kde se porvou o téměř 1,5 milionu Kč! Prvním oponentem českých jedniček byl mezinárodní tým Vexed. S reprezentanty bristké organizace si Sinners poradili v těsné sérii 2:1, následně ale nestačili na GamerLegion v čele s Patrikem "Zero" Žúdelem.



Přestávka? V kolotoči Counter-Strike: Global Offensive neznámé slovo. Sotva Sinners dokončili svou pouť Vulkan Fight Series, už se rvou v Shadow League a Snow Sweet Snow Regionals. 

Druhou zmíněnou soutěž dnes Sinners započali vítězně, když si v nervydrásajícím finiši třetí mapy pohlídali výhru proti Vexed (16:7, 16:19, 16:13).

V druhém špílu ihned po winu nad Vexed šli Češi na GamerLegion, jejichž barvy reprezentuje také známý Patrik „Zero“ Žúdel. 

Začátek vyšel exkluzivně, Sinners na své CT straně mezi vlaky vedli 11:2. Bohužel, GL rozjeli nezastavitelnou mašinu a následoval comeback. 16:13 pro GamerLegion a na Vertigo šli čeští střelci s deficitem jedné mapy.

Zde přišel mobrácený scénář, Zerův celek naprosto zdemoloval Sinners v první polovině Vertiga. Až na své obraně se mistři Sazka eLEAGUE zvedli a dotáhli se až na rozdíl dvou bodů. Jenže nezvládli 5v3 situaci a po prohře 0:2 tak budou hrát o setrvání v turnaji.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud