8. června 2021 • 12:15

TOP 5 akcí 7. kola CS:GO: hráčům to s Deaglem pálilo, nbqq zářil

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Základní část Sazka eLEAGUE CS:GO je minulostí a hráči se s ní rozloučili jak se sluší a patří. Znovu to parádně střílelo Vítu „nbqq“ Pohlotovi, již tradičně patřil mezi nejlepší hráče kola také Adam „NEOFRAG" Zouhar. 



MoriiSko vyhrál důležité kolo proti Sampi

Sampi se rozjeli. Proti Entropiq Prague se dostali do trháku, borcům v zeleném pomalu utíkala výhra na Overpassu. Tu nakonec nezachránil ani parádní triple kill Josefa „MoriiSko“ Maurence, který Sampi zbrzdil jen minimálně.

Mikeyho rychlý triple s Deaglem

Cryptova nebyla na Trainu daleko od výhry. Do prodloužení ji pomohl i luxusní play Jakuba „mikey“ Krauska. Ten během několika vteřin poslal Deaglem k zemi hned tři protihráče z tábora eSuby.

1v3 s ninja defusem v podání nbqq

Jen těžko hledat lepšího střelce z posledních týdnů Sazka eLEAGUE než Víta „nbqq“ Pohlota. Svou formu potvrdil ve špílu proti Entropiq Prague, kde se blýsknul defusnutím bomby po tom, co proti němu stáli hned tři soupeři.

NEOFRAG si pohrál s Enterprise

Druhá mapa mezi Sinners a Enterprise nakonec šla až do 30. kola, o vítězství v zápase rozhodovaly maličkosti. Jeden z důležitých bodů si česká jednička připsala po úspěšném clutchi Adama „NEOFRAG“ Zouhara.

Retake Sampi v pistolkovém kole

Sampi se hned v prvním kole proti Entropiq Prague dostali do nevýhody. 3v4 retake v pistolkovém kole ale zvládli na výbornou, do popředí se opět dostal Nbqq.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud