26. června 2021 • 17:00

Milionová soutěž je blízko. Sinners čeká jeden z největších zápasů českého Counter-Striku

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

ESL Pro League. Jeden z největších turnajů CS:GO kolotoče. Ve čtrnácté sezóně světové soutěže se hraje o 750 000$, nechybí ti nejlepší z nejlepších. A pokud Sinners vyhrají ve finále ESEA Premier alespoň dvě mapy, budou i oni součástí bojů o 16 milionů korun.



Po postupu z třetí ligy ihned do první? Sinners jsou obrovsky blízko. Po úspěchu v ESEA Advanced nyní vládnou i ESEA Premier. Takový postup je málokdy vídaný a česká pětice je jediný krok od elity.

Mezi Sinners a ESL Pro League stojí dvě mapy. Finále sice bude formátem BO5,  zástupci liberecké organizace však díky svému vítězství v upper bracketu půjdou do boje o postup s výhodou vyhrané mapy. 

Soupeřem Sinners bude jeden z dvojice AGO/forZe. S polským celkem se již český celek utkal, v semifinále upper bracketu jj bez většcíh problémů přehrál 2:0 (16:10, 16:9). Co se týče vzájemných zápasů, mají Sinners navrch v poměru 6:3.

Proti forZe už se Češi pozitivním skóre chlubit nemohou. Na mapy prohrávají 4:5 i kvůli poslednímu vzájemnému souboji s forZe, který 11. června nezvládli a prohráli 0:2. Nyní je však situace jiná.

ForZe se zuby nehty drží v play off ESEA Premier a na svého dnešního soupeře ve středu nestačili. Mapy ztratili proti BLINK a LDLC, proti AGO se budou muset posunout na vyšší level.

O tom, kdo vyzve Sinners ve finále ESEA Premier, se rozhodne v sobotu od 19:00. Samotné finále se pak odehraje v neděli od 19:00.

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud