9. září 2021 • 18:30

Zajistí si v neděli Enterprise play off? Co potřebují, aby se vyhnuli baráži?

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sazka eLEAGUE CS:GO pokračuje v neděli čtvrtým kolem a už v něm si může jeden z osmi celků v podstatě zajistit místo v play off. Enterprise jsou momentálně na prvním místě tabulky a pokud se v neděli zadaří, mohou mít vyřazovací část ligy jistou.



Trochu netradičně začne čtvrté kolo Sazka eLEAGUE CS:GO v 15:10. Úvodní zápas mezi Sinners a Entropiq Prague byl totiž odložen, celý hrací den tak načne špíl mezi Enterprise a Brute.

Zatímco Enterprise si hoví na první příčce, Brute jsou zatím s jedním bodem na šestém místě a každý bod má pro ně cenu zlata. Proti Enterprise to ale budou mít extrémně těžké.

Obnovená sestava slovenské organizace předvádí parádní výkony nejen na scéně tuzemské, ale i té domácí. Smrtící letka v čele s hvězdami jako David „forsyy“ Bílý a Erik „the eLiVe“ Sith se řadí po boku Sinners do role hlavního favorita na přímý postup do semifinále.

Minimálně čtvrtfinále si však Enterprise mohou na 99% zajistit již tuto neděli. Pokud vyhrají proti Brute, dostanou se již na deset bodů po čtyřech kolech. Jen gigantická shoda náhod a šílených výsledků by mohla Enterprise ohrozit.

Zároveň se bude o víkendu rozdávat hned dvojnásobná dávka skinů. Minulé kolo ace nepadl, toto kolo se tak bude soutěžit hned o deset skinů. Ty dropnou při prvním acu dne, nezapomeň tak sledovat twitch.tv/eleaguecz!

Program 12. 9.:
15:30 Enterprise - Brute
17:45 Sampi - eSuba
20:00 Dark Tigers - eEriness MARVO

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud