28. srpna 2022 • 15:30

eSuba vítězí nad Dynamem Eclot. Nádherný zápas odtáhl sniper blogg1s, Mirage se hrál 47 kol!

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zlý jazykové, kteří eSubu podcenily, by se teď měli kát. Hráči modré krve ve spektakulárním duelu s Dynamem Eclot urvali v premiérovém zápase podzimního spltu vítězství 2:0. Diváci na našem streamu zažili extrémní drama na první mapě, které skončilo po téměř 50 kolech.



Stejně jako v úvodu jarního splitu, vyšel eSubě start ligy na výbornou. Zatímco v předchozím seriálu v prvním kole porazili favorizované ENTERPRISE, teď si vyšlápli i na silnou sestavu Dynama Eclot

Zlomem byla hned mapa Mirage, která nabídla pro diváky fantastickou podívanou. eSuba nakonec zvítězila 25:22. To se zřejmě podepsalo na psychiku pardubické organizace. 

Na druhé mapě Inferno dlouho Dynamo Eclot tahal za kratší provaz. Nakonec se dotáhl na stav 12:15, na velkolepý obrat ale už nezbylo sil. eSuba zvítězila 2:0 a bere tři body. 

Pro Destyho to byla tak vítaná premiéra v roli coache. Nutno zmínit také AWP hráče blogg1se, který podržel svůj tým a zápas končil s bilancí 56 fragů a 39 smrtí. Skvěle mu sekundoval také střelecky velmi úspěšný Pechyn.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud