3. října 2022 • 12:50

Rekordman ZywOo: Mladý francouz nastřílel fenomenálních 143 fragů za jeden zápas

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

A pokořil tím dřívější rekord brazilce Marcela "coldzera" Davida z bývalé sestavy SK Gaming, který si v rámci EPICENTER 2017 připsal na své konto neskutečných 130 killů. Gratulujeme Mathieu Herbautovi k rekordnímu počinu a Team Vitality k vítězství na ESL Pro League Season 16.



Jednadvacetiletý sniper Team Vitality předvedl ve včerejším utkání proti Team Liquid naprosto dech beroucí výkon. V grand finále ESL Pro League Season 16 ve vypjaté best-of-five sérii proti spoluhráčům Nicholase "nitr0" Cannella byl strůjcem konečného vítězství Vitality.

Za všech pět odehraných map se mladému francouzovi podařilo nastřílet přes sto čtyřicet fragů, konkrétně sto čtyřicet tři. Jeho konečná statistika je následující: 143 killů, 23 asistencí a 93 smrtí (1.39).

Finální statistika ZywOo v bo5 střetnutí proti Team LiquidFoto HLTV

Předešlý rekord do včerejšího večera držela legenda brazilské Counter-Strike scény - Marcelo "coldzera" David. Pět let zpět tehdy ještě mladý Marcelo nastřílel přesně 130 fragů ve finále EPICENTER 2017 v duelu proti polské pětici hráčů z Virtus.pro.

Prvenství z ESL Pro League Season 16 a zasloužená třináctá MVP medaile v kariéře pro Mathieu "ZywOo" Herbaut (Team Vitality)

Skvělé herní momenty z ESL Pro League Season 16

***

Nenechte si ujít:

 

Zdroj: HLTV

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud