6. listopadu 2022 • 22:28

MČR 2022: SINNERS si ve finále poradili s eSubou. Bronz ukořistil Dynamo Eclot

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letošní Mistrovství ČR je u konce. Finálového klání na dvě vítězné mapy se lépe zhostili Hříšníci. Po nevydařeném semifinále si Dynamo Eclot v bitvě o bronz spravil chuť výhrou nad ENTERPRISE.



Začátek finálového duelu mezi SINNERS a eSubou hostila mapa Mirage. K radosti všech diváků brněnského šampionátu se hned úvodní střetnutí dostalo do prodloužení. V něm ani skvělý výkon Zera a jeho 37 killů nestačil na výhru a eSuba tak skočila do vedení 1-0.

SINNERS v tempu

Pokračování nabídla mapa Nuke, vyrovnaná tahanice z Mirage se ale neopakovala. SINNERS nezaváhali a eSubě dovolili výhru pouhých osmi kol. Beastikova parta na vlastní mapě dominovala, zatímco eSuba na Nuke doslova tápala.

V podobném duchu se nesl i decider na Overpass. ESubák Pechyn sice předvedl solidní individuální výkon, Hříšníci tažení rozjetým ZEDKEM a sniperem v zádech v podobě forsyyho ale bez velkého drama porazili eSubu na poslední mapě 16-11.

Bitvu o třetí místo si zkušeně pohlídal Dynamo Eclot, který si tak aspoň částečně spravil chuť po prohraném semifinále se SINNERS. Pardubická pětka nedala soupeři v podobě ENTERPRISE šanci na zisk byť jediné mapy a po výhře 16-11 a 16-13 si odnáší bronz.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud