23. ledna 2021 • 10:55

Ve fanouškovské anketě o nejlepšího hráče zvítězil BOOM, týmovou část ovládli Hippomaniacs

Autor: Michal Mašika
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
SESTŘIH: Dallas - Vegas 3:2. Hertl a spol. na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

V otevřené anketě jsme se vás ptali, koho považujete za nejlepšího hráče a nejlepší tým roku 2020. Zde jsou výsledky.



Nejlepším CZ/SK týmem jsou podle fanoušků vicemistři druhého splitu Sazka eLeague Hippomaniacs. Hroši získali více než polovinu všech hlasů. Tým ve složení Curry, Mambos, Tipek, Muf a Sehny se během společných měsíců dokázal vyšplhat až mezi Tier 2 evropské týmy, díky čemuž dostal pozvánku i do evropské DPC ligy. Druhé místo obsadila s více než třicetiprocentním odstupem hlasů eSuba, bronz si odnáší Sampi, v dnešní době už neaktivní organizace na poli Doty.

Nejlepším týmem se stali HippomaniacsFoto Sazka eLEAGUE

K otázce, kdo byl nejlepším hráčem Sazka eLeague v obou splitech, se fanoušci vyjádřili ve prospěch Miroslava „BOOM“ Bičana. Reprezentant eSuby a Vikin.gg obdržel téměř polovinu všech hlasů. Druhou příčku obsadil Ňaňan-gi a na třetím až pátém místě skončili Sehny, Ade a Tipek.

Nejlepší hráč Sazka eLEAGUEFoto Sazka eLEAGUE

BOOM je podle fanoušků i celkově nejlepším CZ/SK hráčem vůbec. Do této ankety byli nominováni Jonáš „Saberlight“ Volek, Ondřej „Supream“ Štarha, Oliver „Skiter“ Lepko a právě BOOM. Více než tři pětiny hlasujících si myslí, že BOOM je nejlepším z této čtveřice. Fanoušci nejspíše ocenili u BOOMa rapidní pokrok během roku. Z málo známého hráče se stal jeden z nejlepších evropských midlanerů, který získal i několik velmi cenných medailí z nejvyšších evropských turnajů.

Druhé místo obsadil Saberlight, třetí jeho bývalý spoluhrář Supream a čtvrté jen v těsném závěsu Skiter.

Nejlepší CZ/SK hráčFoto Sazka eLEAGUE

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud