28. května 2021 • 12:40

Jedinečná šance! Kvalifikuj se do letního splitu Sazka eLEAGUE Dota 2!

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

První split letošní sezóny Sazka eLEAGUE Dota 2 se pomalu blíží ke konci, což zároveň znamená boje o udržení. A o postup! Stejně jako v roce 2020 totiž budou mít týmy z otevřené kvalifikace možnost vyzvat dva celky ze Sazka eLEAGUE o možnost být součástí druhého splitu největší česko-slovenské ligy esportu.



Formát turnaje

Kvalifikace Sazka eLEAGUE v Dota 2 se odehraje formátem single-elimination pavouku. Týmy se utkají v BO1 sériích, semifinále a finále je BO3. První dva týmy z kvalifikace postupují do baráže, finále je tak pouze seedovací.

Registruj se ZDE.

Jak vypadá formát baráže? 

Baráž se odehraje dle následujícího klíče - vítěz finále kvalifikace Sazka eLEAGUE Dota 2 se utká s týmem, který skončí na 8. místě v tabulce SAZKA eLEAGUE Dota 2. Tým na druhém místě z kvalifikace Sazka eLEAGUE Dota 2 se utká s týmem, který skončí na sedmé příčce v tabulce SAZKA eLEAGUE Dota 2. Oba zápasy se odehrají off stream.

Ve druhém (streamovaném) kole se utkají vítězové obou zápasů (zápas vítězů) a taktéž poražení obou zápasů (zápas poražených). Vítěz zápasu vítězů postoupí do ligy. Druhého postupujícího určí zápas mezi vítězem zápasu poražených a poraženým v zápase vítězů. Všechny zápasy se odehrají formátem BO3.

Buď součástí Sazka eLEAGUE!Foto Jiří Novák/Sazka eLEAGUE

Kdy se turnaj odehraje?

Kvalifikace Sazka eLEAGUE Dota 2 se odehraje v neděli 6. 6. od 16:00, check-in bude dostupný do 15:55 v den turnaje.

Baráž Sazka eLEAGUE je na programu v pátek 11. 6. od 15:00.

Registruj se ZDE.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud