19. května 2021 • 12:20

Cheateři ovládají FIFU v Division Rivals, FUT Champs i Draftech

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro většinu hráčů FIFA na PC běžná praxe. Připojíte se do zápasu Online Draftu, drtíte soupeře, který jen sleduje jak střílíte jednu branku za druhou. Protihráč neunese prohru, odpojí se, jenže vy jste tím, kdo podle systému zápas opustil a cheater odchází ze zápasu s čistým štítem.



Tyto praktiky cheaterů ovšem nejsou omezeny jen na Online Draft. Hráči na sociálních sítích sdílejí stovky případů, kde na podobný problém narazili i v Division Rivals a FUT Champs.

„Od minulého týdne se tento cheat začal objevovat i v Division Rivals a na oficiálním webu EA Sports jsou reporty o případech ve FUT Champs,“ píše jeden z uživatelů Redditu, který poukazuje na celý problém a přístup EA.

Bohužel, EA Sports množící se stížnosti buďto ignorují, nebo odkazují hráče na problémy s připojením a možnost cheaterů vylučuje. I přes jasné důkazy. „Neobviňujte ostatní z cheatování,“ zní odpověď jednoho z manažerů.

Disconnect cheat není jediný, se kterým se hráči na PC ve FIFA setkali. „Když jsem hrál FIFU na PC, tak byl známý cheat, kde hráč viděl před loadingem skóre soupeře a cheateři tak čekali, dokud nepotkali špatného hráče a dostali se do top 100,“ popisuje jeden z playerů své zkušenosti. Další z Fifařů se potkal s protivníkem, který automaticky perfektně načasoval všechny střely.

Cheating je momentálně jedním z největších problémů FIFA 21 na PC, dočkají se hráči odpovědi od EA Sports?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud