15. prosince 2022 • 19:53

OFICIÁLNĚ: "It’s good to be back," hlásí Rekkles a vrací se do Fnatic. V týmu se potká s Humanoidem

Autor: Jonáš Mácha
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Král severu se vrací do nejprestižnější evropské soutěže! Švédský hráč Martin "Rekkles" Larsson je po dvou letech opět hráčem slavných Fnatic. Síly spojí i s českým midlanerem Markem "Humanoid" Brázdou. Podaří se nově poskládanému týmu dosáhnout na kýžený titul v LEC?



Sen mnohých fanoušků oranžovo-černého týmu se stal skutečností. Po svém odchodu v roce 2020 do konkurenčních G2 Esports a následném roce stráveném v LFL, se „Král severu" vrací do prestižní LEC. Nyní však zůstává otázkou, zda bude 26 letý Rekkles schopen podávat dobré výkony.

Organizace oznámila přestup dnes odpoledne na svých sociálních sítích. Ten měl být údajně velmi výhodný: majitel Karmine Corp, kde Rekkles poslední sezónu působil, zmínil v rozhovoru velkou schovívavost při vyjednávání.

"Kameto", jak si majitel francouzské organizace přezdívá, totiž nechtěl držet standard nekalých praktik v esportu a Rekkles tak nebyl „vězněn" svým kontraktem.

V nejvyšší evropské soutěži Rekkles vyhrál již sedm titulů, k nimž v minulém roce přidal titul z EU Masters. Na mezinárodní titul tento legendární hráč zatím nedosáhl. Uvidíme zda se mu to po návratu domů podaří.

Ve "staronovém" týmu se potká s hvězdou českého lolka Humanoidem, topařem Wunderem, junglerem Razorkem a na botu ho bude podporovat bývalý náhradník Fnaticů Rhuckz.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud