11. února 2021 • 11:44

Team Liquid + Naruto. Americká organizace spojuje své jméno s další legendou

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Team Liquid již dříve spojil síly s Marvel, nyní přichází na řadu další legenda světové kinematografie. Deal s Naruto Šippúden je jedním z prvních svého druhu a spojí tak dva obří světy - esport a anime.



Sasuke, Sakura či Naruto. Jen několik z hlavních představitelů světoznámého televizního anime seriálu Naruto: Šippúden, kteří se objeví na mikinách, tričkách či teplácích ve spojení s logem severoamerické organizace Team Liquid.

„Cílem Team Liquid je i nadále excelovat ve světě merchandise a inovativních spojení s dalšími brandy,“ říká Mike Milanov, CBDO Team Liquid. „Stejně jako naši fanoušci milujeme anime. Jsme obrovsky nadšení z této spolupráce,“ chválí si Milanov spojení s Naruto Šippúden.

Podle informací na oficiálním webu TL se v budoucnu mohou fanoušci těšit na další spolupráce s oblíbeným anime. Bohužel, veškeré oblečení je k dostání kvůli licenci jen pro obyvatele USA. „Pracujeme na tom, abychom mohli tento unikátní projekt přinést našim podporovatelům po celém světě,“ stojí v oficiálním prohlášení Team Liquid.

Team Liquid se již v minulosti spojil s obřím jménem světového filmu. V roce 2019 uzavřel smlouvu s Disney a Marvel Comics. Při té příležitosti vyšla na trh celá kolekce s námětem oblíbených Marvelovek. Fanoušci i samotní hráči mohli reprezentovat Team Liquid v barvách Spider-Mana, Hulka, Kapitána Ameriky či Iron Mana.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud