14. září 2022 • 18:20

Apex Legends Global Series je zpět. Třetí ročník nabídne 5 000 000 $ dotaci

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

EA společně s Respawn Entertainment oficiálně oznámily novou sezónu ALGS. Počet zúčastněných týmů v Pro League se zredukoval ze 40 na 30, z nichž 22 dostanou přímé pozvání od vývojářů a zbylých 8 se dostanou do ligy přes regionální kvalifikaci. V novém roce se uskuteční tři LAN splity: zimní, jarní a letní. Letní turnaj bude pomyslnou Major akcí s nejtučnějším prize poolem ze všech tří offline klání.



Třetí ročník prestižní Apex Legends ligy je zpět a přináší spoustu změn a novinek. Jak už jsme výše zmiňovali esportové oddělení EA omezilo počet zůčastněných týmů v nejvyšší lize z dřívějších 40 na nynějších 30.

Podle EA to má zvýšit konkurenci mezi zúčastněnými kolektivy. Celkem nás čeká tři splity: zimní (Winter), jarní (Spring) a letní (Summer), na kterých se týmům rozdá více než 120 000 000 Kč. Nejdůležitějším a nejbohatším ze všech splitu bude letní, na kterém se bude hrát o 2 000 000 dolarů.

Kvalifikačních ALGS eventů se může zúčastnit jakýkoliv celek, ve kterém se nachází hráči s minimálním ratingem Silver IV (4). Svoje štěstí si tak může zkusit opravdu každý, kdo si myslí, že má na to. Registrace je už otevřená.

První zimní split začíná 8. listopadu a nabídne klubům krásný 500 000 $ prize pool. Diváci se tak můžou těšit na skvělé akční playe, oblíbené hráče a týmy a na velmi zajímavé a zábavné momenty.

Více podrobností se dozvíte na oficiálních stránkách Apex Legends Global Series

Pozvané kluby a organizace z pěti herních regionů

 

Celkový prize pool Apex Legends Global Series 2023

  • 5 000 000 $

 

Zdroj: EA

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud