4. února 2017 • 11:00

Skvělá zpráva! Hvězdy Floridy jsou zpět v NHL, vyplatí se i Jágr

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako vysvobozením se zdá pro fanoušky Floridy návrat po zranění dvou největších hvězd. Alexander Barkov i Johnatan Huberdeau znovu naskočili na led NHL, předvedli své umění a rozhodli o výhře nad Anaheimem. To může těšit i hráče Sazka Fantasy, pro které se otevírají nové možnosti.



Kanadský útočník Huberdeau (10,6 milionů) se Floridě zranil ještě před sezonou a dnes v noci nastoupil k vůbec prvnímu utkání tohoto ročníku. Jeho ztráta byla citelná, Florida se zatím ani jednou neobjevila na delší dobu na pozicích play-off. A když se k němu na listinu zraněných přidal i Fin Barkov (10,6 milionů), bylo s Panthers hodně zle.

Každý dne hrajte se Sazka Fantasy NHL o super ceny! VÍCE ZDE>>

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Jenže oba vyléčili svá zranění a v noci nastoupili do zápasu s dobře hrajícím Aneheimem. Jejich výkony byly poznamenány velkou chutí do hokeje. Huberdeau si v utkání připsal 6 střel a podílel se asistencí na rozhodujícím gólu Barkova, díky kterému si Panthers připsali důležité dva body.

Návrat opor je skvělou zprávou i pro Jaromíra Jágra (10,3 milionů), který si ve spolupráci se šikuly libuje. V sezoně si připsal zatím 29 bodů (9+20). I jeho výkony včetně bodového přísunu by měly jít nahoru, a tak i česká legenda se nyní jeví jako zajímavý výběr pro vaše sestavy.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud