10. března 2017 • 11:07

Tipy a sestavy pro ePojisteni.cz ligu: Zlín se rozstřílí. A co Plzeň?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nová fantasy hra je už v plném proudu! Vytvořte si tým z hráčů ePojisteni.cz ligy a se Sazka Fantasy si můžete zahrát ve třech turnajích o ceny v hodnotě 7 tisíc korun a spoustu Tokenů. V článku se podívejte na pravděpodobné sestavy 20. kola ePojisteni.cz ligy a další užitečné informace.



Dukla - Jablonec

Dukla - JablonecFoto Sport

V zápase Dukly s Jablonce čekáme góly. Oba týmy v minulých 14 dnech trápily pražskou Spartu, Jablonec jí dokonce vyprášil 3:1. Domácí jsou mírným favoritem, hosté totiž Julisku dobyli v nejvyšší soutěži pouze jednou. Podařilo se jim to v sezoně 2011/12 při prvním vzájemném ligovém klání, od té doby na půdě Dukly jednou remizoval a třikrát prohrál. Dobře hraje domácí Peter Olayinka (8 milionů), který se konečně prosadí i gólově.

Jihlava - Karviná

Jihlava - KarvináFoto Sport

Vysočina se žene za záchranou a to především na domácí půdě. Jihlava z posledních 5 klání na svém stadionu posbírala 10 bodů. Ale i Karviná se má čím chlubit, neinkasovala branku už 192 minut. Kdo věří, že domácí tuto sérií prolomí, měl by vsadit na jednoho z dvojice Davis Ikaunieks (7 milionů), Michael Rabušic (9,2 milionů). Hratelná je i bezbranková remíza a obrana Karviné s Janem Laštůvkou (9,9 milionů).

Zlín - Slovácko

Zlín - SlováckoFoto Sport

Předpoklady tohoto zápasu jsou dost mizerné. Obě družstva se na jaře trápí především střelecky. V 6 jarních zápasech těchto týmů padl jediný gól. Navíc v podzimním utkání nebylo nouze o vyhrocené okamžiky, sudí rozdal osm žlutých a jednu červenou kartu, to je fantasy body dolů. Přeci jenom věříme v povstání Zlína, proto bychom volili Dame Diopa (8 milionů), Vukadina Vukadinoviče (10,5 milionů) a mohlo by dojít i na obranu Ševců.

Příbram - Hradec

Příbram - HradecFoto Sport

Důležité utkání pro Hradec. S poslední Příbramí potřebuje nutně bodovat a nejlíp za tři body. Nějaké papírové předpoklady by k tomu byly. Domácí například vyhráli z posledních 27 utkání jen dvě. Jenže minulé čtyři domácí souboje Příbrami s Hradcem přinesly jen dvě branky a Hradec nevyhrál U Litavky 14 let. Vsaďte na obrany týmů.

Sestavte si tým z hráčů ePojisteni.cz ligy a hrajte každý den o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Brno - Bohemians

Brno - BohemiansFoto Sport

Tady bychom se mohli dočkat brankové exploze, aspoň o tom svědčí historie. Mezi Brnem a Bohemians průměrně padá 2,4 gólu na zápas. Jasně, Klokani se zatím na jaře netrefili, ale někdy to přijít musí. Brnu se herně daří, hodně mu pomohl návrat Pavla Zavadila (9,5 milionů). V předminulém kole střelecky procitnul i útočník Jakub Řezníček (9,5 milionů). Dočkat by se konečně mohl i Michal Škoda (10,8 milionů) Hosty by z letargie mohl probudit Dominik Mašek (8,6 milionů).

Plzeň - Liberec

Plzeň - LiberecFoto Sport

Viktoria není v top formě. Ztratila důležité utkání se Slavií a herně na jaře tápe. Naštěstí jí čeká oblíbený soupeř. S Libercem v posledních 14 vzájemných střetnutí nebodovala jen jedinkrát. Žádná ofenzivní bitva to nebude, tady bychom se soustředili na obranu domácích a Matúše Kozáčika (10,4 milionů). Ze standardní situace by se mohl prosadit Lukáš Hejda (9,1 milionů).

Mladá Boleslav - Sparta

Mladá Boleslav - SpartaFoto Sport

Oblíbený soupeř čeká i dalšího aspiranta na titul (aspoň před sezonou). Sparta na Boleslav zkrátka umí. Za tři utkání jí vstřelila 11 branek. Domácí se trápí, na ligovou výhru čekají už 9 zápasů. Samozřejmě ani Sparta není v bůhvíjaké formě, ale utkání dokáže urvat silou. Konečně se v tomto zápase projeví kvalita Néstora Albiacha (9 milionů), který bodově vybuchne.

Slavia - Teplice

Slavia - TepliceFoto Sport

Když se daří, tak se daří. I když Teplice prohrály jediný z posledních 8 ligových zápasů se Slavií (3 výhry, 4 remízy), letošní Slavia je trochu jiná. Sešívaní válcují jeden tým za druhým a dost nahlas si řekli o titul. Skvěle hraje křídelník Jan Sýkora (10,3 milionů), jako trenéři svých týmů se můžete spolehnout na útočníka Milan Škodu (12,2 milionů). Slavii momentálně nemůžete vynechat.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud