28. března 2017 • 10:57

Jak se (ne)povedly výměny v NHL? Slovenský talent zklamal, Jágrův spoluhráč boduje

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už skoro celý měsíc uběhl od uzávěrky přestupů NHL. Některým hráčům změna působiště prospěla, jiným se v novém dresu příliš nedaří. Pro soutěžící se Sazka Fantasy jsme připravili zajímavý přehled, jak se hráčům po výměně daří.



Povedlo se

Thomas Vanek, Florida, 10,4 milionů

Nové křídlo Jágrovy Floridy se v angažmá chytlo slušně. Rakouský útočník potvrdil, že letošní sezona patří k těm lepším za poslední léta. Jediné, co by Panthers od Vanka potřebovali více, jsou góly. Z osmi kanadských bodů jen jediný je díky brance do sítě soupeře.

Sven Andrighetto, Colorado, 8,1 milionů

Nejmizernější tým NHL našel hráče, který aspoň nějak soustavně boduje. Hned devět bodů v prvních 12 zápasech v novém dresu posbíral Andrighetto. Svými posledními výkony se stal velmi zajímavou volbou pro hráče Sazka Fantasy, poněvadž jeho cena je velmi příznivá.

Mark Streit, Pittsburgh, 10,4 milionů

Zkušený matador na sklonku kariéry přestoupil k jednomu z největších favoritů na Stanley Cup. Pittsburgh si na svého nového obránce nemůžu stěžovat. 6 bodů a dva vícebodový večery od bořiče nikdo nečekal.

Alexander Burrows, Ottawa, 8,8 milionů

Že by Ottawa našla střelce? Po přesunu z Vancouveru se v druhé útočné řadě usadil Burrows. 4 branky v úvodních 6 zápasech slibovalo mnohé. A i když se Burrows mírně zasekl, tohohle kanadského útočníka určitě sledujte.

Nepovedlo se

Tomáš Jurčo, Chicago, 7 milionů

Co se děje se slovenským talentem? Jurča neprobudil ani přesun k suverénnímu lídrovi Západní konference a v Chicagu se bodově trápí. Jen jediný gól v 9 utkáních je prostě proklatě málo.

Ben Bishop, Los Angeles, 11,9 milionů

Určitě nejdražší brankářskou dvojící se může chlubit LA. Ale tím chlubení končí. Bishop ani v druhém letošním působišti nezáří. Procentuální úspěšnost má hluboko pod 90% a jen jedinou výhru – LA zřejmě budou letos bez play-off a tenhle trejd nedává smysl čím dál tím víc.

Sestavte si vlastní tým z hvězd NHL a hrajte každý den o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Jannik Hansen, San Jose, 10,4 milionů

Tak tady San Jose určitě čekalo víc. Jediný bod v 8 zápasech je pro útočníka z elitní formace tristní vizitka. Hansen se navíc zranil a už několik zápasů nebyl Sharks k dispozici. Týmu se přestalo dařit, v sezoně za sebou mají nejhorší sérii porážek.

Pierre-Alexandre Parenteau, Nashville, 10,3 milionů

Nervou si v Nashvillu vlasy? No možná by mohli. Parenteau zatím stihl jen 4 utkání, víc prostoru na ledě nedostal. Neví se, jestli kvůli malým zdravotním problémům, nebo jestli s ním trenér není spokojený. Ze svých sestav ho určitě vynechte.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud