31. března 2017 • 11:32

Tipy a sestavy pro ePojisteni.cz ligu: Derby má favorita, Zreľák ve formě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po reprezentační pauze je zpět fotbalová ePojisteni.cz liga a s ní i Sazka Fantasy. Hráči Daily Fantasy si tak můžou o víkendu zahrát dva turnaje o super ceny. V článku se podívejte na pravděpodobné sestavy 22. kola ePojisteni.cz ligy a další užitečné informace.



Mladá Boleslav - JablonecFoto Sport

Tady by nás mohl čekat zajímavý zápas. Boleslav se před reprezentační přestávkou trápila, pauzu trenér Martin Svědík určitě využil k mobilizaci sil svého týmu. Domácí nečeká nic jednoduché, Jablonec se slušně rozjel. Očekáváme gólové hody. Zazářit by mohl domácí Tomáš Přikryl (10 milionů), hosté mají ve formě Mirzarda Mehanoviče (9,3 milionů) a dobře se jeví Adam Zreľák (5 milionů).

Liberec - KarvináFoto Sport

Výkony Liberce nejsou ani na jaře kdo ví jaké, za záchranou jde upracovanými výkony. Domácí vyhráli z posledních 11 kol jen jedinkrát. Za to nováček z Karviné momentálně baví. Gólem z poslední minuty prohrál s aktuálním lídrem z Plzně, ale hra měla vysoké parametry. V tomto zápase neočekáváme moc branek, zkusili bychom vsadit na obranu domácích a brankáře Martina Dúbravku (9,7 milionů).

Zlín - HradecFoto Sport

Velká šance pro Zlín se chytit. V utkáních nepůsobí špatně, ale nedaří se mu střílet branky. V posledních 7 utkáních dal totiž pouze jedinou. Jenže Hradec je v ještě větší krizi. Trenér Bohuslav Pilný dokonce vedení nabídl rezignaci, ale ta byla odmítnuta. Hosté na moravské Letné neumí, sehráli zde čtyři utkání a ani jednou nevyhráli. Domácí utkání zvládnou s nulou vzadu, vsadili bychom na Jakuba Jugase (8,5 milionů), který se může prosadit i gólově.

Příbram - BohemiansFoto Sport

V zápasech Příbrami s Bohemains bývá často velmi rušno. V jednadvaceti zápasech bylo uděleno devět červených karet. Ani jednomu týmů se nedaří. Klokani neodehráli špatná utkání, ale to zakončení. Zde se bojíme gólového půstu, proto bychom vsadili na obranu hostů. Čisté konto udrží navrátilec po zranění Martin Berkovec (9,1 milionů).

Sestavte si vlastním tým z hráčů ePojisteni.cz ligy a denně vyhrávejte super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Brno - DuklaFoto Sport

Domácí jsou remízovými králi ligy. Na Litavce je však v 22. kole čeká nepříjemný soupeř. Dukla hraje velmi dobrý fotbal, na jaře se jí daří i výsledkově. Domácím bude chybět kanonýr Michal Škoda, který odešel hostovat do Norska, a proti Dukle se mu dařilo. V posledním vzájemném utkání trápily Zbrojovku standardní situace tradičního klubu, tak proč by se nemohla situace opakovat? Prosadit by se mohl Jan Holenda (9,6 milionů).

Jihlava - SlováckoFoto Sport

Domácí jsou v obrovských problémech. Nedaří se jim vlastně nic. Trenér Michal Bílek je známý svou propracovanou obranou, jenže ta v posledních dvou utkáních dostala devět branek! To je šance pro hosty, kteří se v minulém kole dočkali první jarní výhry. Slovácku to pomůže a utkání v Jihlavě zvládne. Dobrou volbou za slušný peníz se zdá útočník Tomáš Zajíc (6,5 milionů).

Jugas, Holenda a další. Deník Sport doporučuje hráče do Sazka Fantasy!
Video se připravuje ...

Plzeň - TepliceFoto Sport

Plzeň je už zase na prvním místě tabulky, ale výkony nejsou optimální. Viktorka se trápila i v Karviné, v druhém poločase se jí podařilo zvýšit obrátky a utkání v posledních minutách urvat. Teplice budou ještě o něco houževnatější soupeř, který svou kvalitu má. Hostům se ve Štruncových sadech nedaří, v Plzni naposledy bodovali v srpnu 2009. Utkání rozhodne jediný gól, který dá Marek Bakoš (10,3 milionů).

Slavia - SpartaFoto Sport

Slavné derby pražských S uzavře víkendové menu. I když podle slov všech zúčastněných nemá derby favorita, my jej momentálně vidíme docela jasně ve Slavii. Pro fantasy se zdá tak trochu nepoužitelně útok Sparty. Derby může rozhodnout standardní situace, proto bychom vsadili na obranu domácích a jednoho z dobrých hlavičkářů Michal Frydrych (9,2 milionů), Michael Ngadeu-Ngadjui (11 milionů).

Mike27 ovládl Sazka Fantasy a letí za Jágrem na Floridu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud