11. dubna 2017 • 14:48

Experti deníku Sport radí v LM: Juventus vynuluje MSN, překvapí ďábel z Monaka

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Úterý a středa už tradičně patří fotbalové Lize mistrů. A jinak to není ani u hry Sazka Fantasy, ve které budeme s touto legendární soutěží hrát o super ceny včetně Power banky Xiaomi - 20 000 mAh. Pro inspiraci jsme vyzpovídali redaktory deníku Sport. Na jejich sestavy se podívejte v článku.



Radek Špryňar, redaktor deníku Sport

TOP čtvrtfinálovým zápasem je pro mě mač mezi Juventusem a Barcelonou. Věřím, že italská preciznost v defenzivě a taktická vyspělost hráčů Juventusu znechutí geniální trojici MSN úvodní utkání. Proto volba veterána Buffona do brány a dalších dvou turínských beků. Hlavně Chiellini je pro mě jistotou neprostupné obranné hráze.

Cítím, že se předvede i Bayern. V bitvě s Realem může padat hodně branek. A hlavně, domácí budou mít žízeň napravit tři roky starou potupu ze semifinále. Proto jsem nacpal do záložní řady hned trio mužů z Bayernu.

A v útoku? Jasná volba. Kdo jiný by měl vést Atletiko za výhrou nad Leicesterem než Griezmann. Tutovka je "Lewa" a jako třešničku na dortu jsem vybral teenagera Mbappého, ďábla z Monaka.

Sestava redaktora deníku Sport Radka ŠprynařeFoto Sport

Jan Malý, redaktor deníku Sport

Nejvíce věřím v prvních čtvrtfinálových zápasech Atlétiku Madrid. Tým Diega Simeoneho je proslulý svou dobrou obranou, proto sázím na to, že proti Leicesteru na domácím stadionu neinkasuje, a volím tak do defenzivní linie hned tři hráče Atlétika. Zároveň spoléhám i na ofenzivní schopnosti šikovného střelce Antoina Griezmanna.

Do obrany dávám i Daniho Alvese, který bude mít proti svému bývalému klubu jistě velkou motivaci. V záloze se opřu o tradiční dvojici z Bayernu Arjen Robben a Franck Ribéry, oba hráli ve víkendovém šlágru proti Dortmundu s obrovskou chutí a byli produktivní. Přidávám k nim i soupeře z Realu Luku Modriče. Líbí se mi také ofenzivní potenciál Juventusu, proto do záložní řady zařazuji zástupce i z jeho řad.

Sestavte si vlastní tým z hvězd Ligy mistrů a hrajte o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

V útoku vybírám rychlé hráče s výbornými individuálními schopnostmi. Kromě Griezmanna tu je tak kanonýr Dortmundu Pierre-Emerick Aubameyang a Kylian Mbappé z Monaka, který mě v předchozích zápasech hodně zaujal.

 

Sestava redaktora deníku Sport Jana MaléhoFoto Sport

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud