8. září 2017 • 14:02

Tipy a sestavy pro HET ligu: Slavia inkasuje, probudí se Ben Chaim

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další kolo fotbalové HET ligy je tu! A s ním samozřejmě turnaje Sazka Fantasy, ve kterých budeme hrát o super ceny. Zapojte se i do kvalifikace o hlavní soutěž, ve které si to ti nejlepší rozdají o fotbalové vybavení v hodnotě 50 tisíc korun! Kdo je zraněný a kdo se v šestém kole HET ligy vyplatí?



Liberec - PlzeňFoto Sport

Liberec je pro mnohé favoriti jeden z nejneoblíbenějších týmů. Ale plzeňská Viktorie na tohoto soupeře umí. Plzeň vyhrála posledních 5 ligových zápasů s Libercem a 8x po sobě se Slovanem neprohrála. Hosté zatím v lize neztratili, i když v posledních kolech měli namále. Dobrou formu by mohl potvrdit Michael Krmenčík (10,6 milionů).

Baník - JablonecFoto Sport

I když Baník vlétl zpět do ligy velice slušně, v posledních zápasech ho trápí defenziva a výkony na domácím hřišti. Ve Vítkovicích se ostravští letos ještě z výhry neradovali a ani v tomto kole je nečeká nic jednoduchého. Ambiciózní Jablonec se pomalu rozjíždí. Přesto experti věří domácí auře a Milanu Barošovi (10 milionů).

Zlín - TepliceFoto Sport

Domácí by potřebovali před startem Evropské ligy nějakou vzpruhu. Těsně před koncem přestupového období posílili o návrat Vukadina Vukadinoviče. Ševcům hrají do karet i výkony protivníka na hřištích soupeře, v probíhajícím ročníku tepličtí venku ještě nevyhráli. Že by nastal čas Lukáše Železníka (9,4 milionů)?

Bohemians - SlováckoFoto Sport

A zase ta samá písnička. I když to na začátku sezony nevypadalo tak špatně, Klokani se opět trápí v koncovce a v lize nedali gól 3 zápasy a celkem 275 minut. Ani jejich další soupeř příliš nezáří, Slovácku se gólově povedl vlastně jen zápas s Baníkem. Vsadili bychom na domácího Jakuba Nečase (5,1 milionů).

Olomouc - SlaviaFoto Sport

Kdo jako první prolomí obranu Slavie? Olomouc má pro to velmi dobré předpoklady. Její kombinační fotbal dělal problémy všem soupeřům včetně Plzně. Slavia se zase bude chtít připravit na vstup do Evropské ligy. Čekáme ofenzivní fotbal, obrany týmů bychom určitě vynechali. Kdo zvítězí generační souboj útočníků? Tomáš Chorý (10 milionů), nebo Milan Škoda (12,5 milionů)?

Mladá Boleslav - BrnoFoto Sport

Odraz ze dna. Nikdo z týmů nepotřeboval reprezentační pauzu víc než Uhrinova družina. A hned po ní zápas pravdy. Když pomineme výkon Zbrojovky proti Spartě, na kterou se vyhecuje kde kdo, je Brno zatím jedním z nejslabších celků soutěže a ten by měla doma Boleslav porazit. Experti věří jednoznačně domácím a Janu Chramostovi (11 milionů).

Sestav ten nejlepší tým, soutěž s kamarády a vyhraj super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

Jihlava - DuklaFoto Sport

Hosté se po rozpačitém začátku dostali na dobrou vlnu. Navíc je čeká velmi oblíbený soupeř, Jihlava doma v první lize Duklu totiž ještě neporazila (4 remízy a porážka). A další plus pro hosty, domácí mají nejhorší útok v lize. Jakub Podaný za 9 milionů vypadá jako slušná varianta.

Sparta - KarvináFoto Sport

Sparta potřebuje zápas, kterým by odšpuntovala velké výkony jako sůl. A ten s Karvinou se zdá jako ideální příležitost. Po uzávěrce přestupů by měl mít každý jasno o své roli u týmu. Navíc se vrátí zdravý Tomáš Rosický. Věříme, že toto bude zápas Tal Ben Chaima (10,5 milionů), který se bodově probudí.

Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud