6. října 2017 • 14:18

TOP 5 překvapení NHL. Český kanón, vyhaslý lídr draftu a neznámý klenot

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak jsme se dočkali. Nejlepší hokejová soutěž na světě má za sebou úvodní zápasy. Výkony některých hráčů už naznačily, že i v letošní sezoně se můžeme těšit na komety, které vyletí výkonnostně vzhůru. Kdo by se z hráčů NHL i díky své ceně mohl vyplatit ve vašich sestavách v Sazka Fantasy?



Martin Frk, Detroit, 6,9 milionů

Česká raketa. Útočník Detroitu už na farmě uhranul svými neskutečnými projektily, kterými bude nyní děsit i brankáře NHL. Chtělo by se říct konečně. Po dobrých sezonách v nižší soutěži se probojoval odchovanec karlovarského hokeje do prvního týmu. Díky výborné střele si vybojoval místo i v přesilové formaci, to se budou kanadské body sbírat o něco snadněji.

Nail Jakupov, Colorado, 6,9 milionů

Dokáže Colorado probudit vyhaslou jedničku draftu? Mohlo by se to klidně stát. Rus ještě v juniorech lámal jeden rekord za druhý, hokej v rukou evidentně má. Snad poslední šanci udržet se v NHL bude mít po boku Matta Duchena, který po špatné sezoně potřebuje zabrat. Za tuhle cenu jen těžko seženete křídlo první formace.

Kailer Yamamoto, Edmonton, 6,9 milionů

Nejmenší hráč posledního draftu. Americký útočník měří jen 173 centimetrů, při jeho hře to ale zatím není vůbec žádný problém. Z nadupaného kádru Oilers vyřadil i jednoho z největších talentů Finska Jesse Puljujärviho. V přípravě mu to střílelo, Edmonton bude do ofenzivy jeden z nejsilnějších týmů v soutěži, to všechno hraje pro jeho výběr do vašich sestav.

Clayton Keller, Arizona, 5,8 milionů

Skrytý talent amerického hokeje. Teprve 19letý útočník ohromuje zámořské experty. Na kontě má 4 zápasy v NHL a už si připsal 3 kanadské body. V prvním zápase nové sezony si hned připsal branku. Arizona si od něj hodně slibuje, tudíž dostane hodně prostoru na ledě. Skvělá volba.

Sestav tým z hvězd NHL, hraj s kamarády a vyhraj super ceny!

Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy! Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy!Foto Sport

Jeff Petry, Montreal, 5,6 milionů

V minulé sezoně prožil americký obránce nejlepší sezonu. V devětadvaceti letech dozrál a v následujících sezonách by měl hrát svůj nejlepší hokej. Jako obránce určitě posbírá několik bodů a s jeho cenou ho přehlížet nemůžete.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud