9. března 2018 • 09:42

Tipy a sestavy pro HET ligu: Škoda trefí druhé místo, Panák nebude chutnat Spartě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tu 20. kolo fotbalové HET ligy! A s ním samozřejmě turnaje Sazka Fantasy, ve kterých budeme hrát o prémii kola 10 tisíc. Celkově za jarní část soutěže rozdáme 175 tisíc. Kdo je zraněný a kdo se v 20. kole HET ligy vyplatí?



Dukla - JihlavaFoto Sport

Kdo zastaví Vysočinu? O to se nyní hraje ve fotbalové lize, protože jasný aspirant na sestup v jarní části válí a za tři zápasy posbíral jen o bod méně než na podzim. Dukla na zastavení rozjeté mašiny nemá dobré vyhlídky, neboť z posledních tří zápasů má jen bod. Ve velké formě hraje hostující útočník Davis Ikaunieks (11,5 milionů).

Slovácko - BohemiansFoto Sport

Jedno z největších překvapení ligy se přestaví na hřišti Slovácka. Klokani bod vedením Martina Haška předvádějí hezký rychlý fotbal, který přináší ovoce a díky němu se vyhřívají na krásném sedmém místě. To domácí mají jiné starosti a nutně potřebují zabrat. Bohemians na hřištích soupeřů nebývají tak kvalitní jako v Praze, proto by střelec Tomáš Zajíc (10) mohl vystřílet důležité body.

Karviná - SpartaFoto Sport

Rozloženou Spartu čeká první utkání pod novým trenérem Pavlem Hapalem, který projekt internacionalizace vzal po odvolaném Stramaccionim. Hosté s Karvinou hrají rádi, domácí́ ve 3 vzájemných ligových zápasech uhráli jen bod a dala jen gól. Jenže na Spartu se teď vytáhne kde kdo. Bude to v tomto kole domácí útočník Filip Panák (9,2)?

Brno - BoleslavFoto Sport

Kdy se tohle zastaví? Jeden z aspirantů na poháry bojuje o holé přežití v lize. Boleslav prohrála posledních šest kol a čeká jí těžký zápas v Brně, které v  pěti z posledních šesti utkání s tímto soupeřem bodovalo. Trenér Pivarník hodně vsází na ruského střelce Konstantina Bazeljuka (8,5).

Teplice - ZlínFoto Sport

Další utkání nabídne další tým v problémech. Zlín se zatím nevedl ani pod Vlastimilem Petrželou, když při jeho premiéře dostal na domácí půdě výprask 0:4. Teplice sice nejsou v žádné velké pohodě, ale s malátným Fastavem by si měli poradit. Svůj gólový účet by si rád rozšířil David Vaněček (8,6).

Jablonec - BaníkFoto Sport

To je vstup do jarní sezony, jak se patří. Když se podíváte na tabulku této části sezony, vévodí jí Radovi hoši. Jablonec nyní šlape a dotahuje se na příčky zaručující evropské poháry. V další kole ho čeká oblíbený soupeř, neboť v lize neprohrál s Ostravou od března 2010 13x za sebou. Baník má po velkém posilování problémy, udrží tak čisté konto Vlastimil Hrubý (11)?

Slavia - OlomoucFoto Sport

Přímý boj o druhé místo v tabulce. Ani jeden z týmů se nemůže pyšnit nijak oslnivou formou, u domácích je aspoň trochu vidět zlepšení každým zápasem. Ve šlágru kola i proto věří experti deníku Sport domácím, výhru by měl trefit nejdražší hráč tohoto kola Milan Škoda (14 milionů).

Plzeň - LiberecFoto Sport

Po lekci v Evropské lize čeká na Plzeň na domácí scéně nepříjemný Liberec. Jenže borci z pod Ještědu musí mít z lídra tabulky mírný komplex, když s ním poslední šest ligových střetnutí prohráli. Největší chuť si spravit náladu by mohl mít kanonýr Michael Krmenčík (12).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud