27. července 2018 • 09:44

Tipy a možné sestavy pro ligu: Tecl bude řídit demolici, Baník nedostane gól

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nová sezona české fotbalové ligy je tu a s ní i Sazka Fantasy! Sestav si vlastní tým z reálných hráčů a hraj o 200 tisíc. Kdo v druhém kole bude chybět? A na koho naopak můžeš při svém výběru vsadit? Projdi si pravděpodobné sestavy před 2. kolem fotbalové ligy.



Mladá Boleslav - OlomoucFoto Sport

Minulá sezona Boleslavi byla jednou z nejhorších za poslední roky. A vstup do té nové si určitě svěřenci Josefa Webera představovali jinak. Ve Zlíně sice vedli 2:0, ale nakonec si neodvezli ani bod. Pošramocené sebevědomí má i Olomouc, která na svém stadionu schytala debakl 0:3 od Slavie. Hosté mají větší kvalitu v kádru, proti „sešívaným“ zaujal střídající Václav Pilař (8,2 milionů).

Opava - ZlínFoto Sport

Domácí nezvládli zatěžkávací zkoušku a na pražské Letné prohráli po srdnatém výkonu 0:2. Hlavně v závěru bylo vidět, že si hráči slezského klubu budou muset na tempo první ligy ještě zvykat. Naopak Zlín ukázal v poslední dvacetiminutovce fantastický obrat a do ligy vstoupil úspěšně. Utkání by mohlo být velmi otevřené, do sestavy jsme si vytipovali domácího Joela Kayambu (10,1 milionů).

Příbram - BohemiansFoto Sport

Velmi dobrý první poločas předvedli příbramští při obnovené premiéře v lize. V tom druhém to už tak slavné nebylo, ale na bod proti Teplicím to stačilo. Individuálně vyčníval talentovaný Jan Matoušek (10 milionů). Speciální zápas to bude i pro Dominika Maška (10,1 milionů), který se postaví proti klubu, který ho vychoval.

Slovácko - BaníkFoto Sport

Obě družstva do nové sezony vstoupila zcela rozdílně. Domácí v utkání s Bohemians tahali po celou dobu za kratší konec, naopak Baník překvapil silný Jablonec a uzmul všechny tři body. Vypadá to, že parta kolem Milana Baroše myslí útok na pohárové příčky vážně, proto jsou pro nás v tomto utkání favorité. Slovácko má problémy v útoku, to by si Jan Laštůvka (12,4) mohl připsat další nulu.

Slavia - KarvináFoto Sport

V tomto utkání budou velkým favoritem domácí. Parta Jindřicha Trpišovského předvedla vynikající výkon Olomouci a objevu minulé sezony nedala prakticky čuchnout. Naopak Karviná podle mnohých předvedla nejslabší výkon kola, tady půjde o jednoznačnou záležitost. Svou střeleckou formu ukázal Stanislav Tecl (8,5 milionů), dali bychom mu důvěru znova.

Teplice - DuklaFoto Sport

Jak skončily minulou sezonu, tak Teplice pokračují v té nové. Žlutí už 8x za sebou v ligovém utkání nevyhráli, naposled byli rádi za bod v Příbrami. A protože ani Dukla nijak nezáří, čekáme utkání s minimem branek. Líbí se nám výkony domácího mladíčka Patrika Žitného (7,7 milionů), který se trefil i v minulém kole.

Sestav si vlastní tým z hráčů české ligy a hraj o 200 tisíc >>

Sestava fotbalové ligy na Sazka Fantasy Sestava fotbalové ligy na Sazka FantasyFoto iSport.cz

Jablonec - SpartaFoto Sport

Souboj jak víno čeká Jablonec. Na Střelnici přijede pražská Sparta, která si uřízla ostudu v 2. předkole Evropské ligy, když prohrála na hřišti srbské Subotice 0:2. Trenér Hapal bude chtít sejmout nůž z krku dobrým výkonem, ale Sparta z posledních 4 ligových zápasů v Jablonci jen jednou vyhrála. Navíc svěřencům Petra Rady se začalo doma nebývale dařit, už 8 zápasů nepoznali chuť porážky. Dost možná uvidíme klasickou pohárovou kocovinu, kterou rozhodne Vladimir Jovovič (11,6 milionů).

Plzeň - LiberecFoto Sport

V tomto utkání se zdá, že vše hraje do karet domácímu týmu. Tak například, Plzeň 10x za sebou v lize s Libercem neprohrála. Nebo, Liberec vyhrál jediný z posledních 9 venkovních ligových zápasů. Nakonec, Plzeň ukázala pohodu a ve středu v přípravě rozdrtila třetiligové Domažlice 10:1. Kanonádu bude řídit Michael Krmenčík (11,5 milionů).

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud